Suporturi pentru lumanari

Suport lumanariCa fiecare alt aspect, decorul unei gradini va influenta modul in care vizitatorii vor percepe si se vor bucura de gradina dumneavoastra. Suporturile de lumanari, ca si alte ornamente, pot fi si ele folosite la reprezentarea si crearea unui punct de sprijin al gradinii, care sa atraga atentia catre temele realizate in vecinatatea lor, ca surpriza sau punct misterios pentru zona respectiva.
Totul trebuie sa fie bine calculat. In primul rand, trebuie sa va asigurati ca alegeti exact acele decoratiuni care sa se potriveasca gradinii, chiar si suporturile pentru lumanari putand sa nu-si gaseasca locul in anumite gradini. Tocmai de aceea, ele trebuie plasate de asa natura incat sa produca senzatie si sa intregeasca aranjarea gradinii.
Nu in ultimul rand, in functie de forma si estetica suportului, acesta ar putea genera si senzatia de spiritualitate, deoarece, fiind utilizat si in gradinile Zen, in combinatie cu alte decoruri, poate genera ideea de viata binecuvantata.
Astfel, suporturile pentru lumanari, sau imitatiile lor utilizate la sustinerea becurilor electrice, pot intregi gradina pe care o aveti, spre bucuria dumneavoastra, dar si a celor care o viziteaza. Nu va feriti sa le instalati, dar faceti acest lucru dupa o atenta cantarire a echilibrului existent pentru ca, la fel de bine cum pot aduce ceva in plus aranjamentului, pot sa si strice totul. Investitia este, in general, mica, mai ales daca nu sunteti foarte pretentios si nu tineti sa dispuneti de suporturi complicate.