Transformarea optica a spatiilor XS

spatiu micCu ajutorul unor idei inventive si a catorva trucuri creative ne putem transforma din punct de vedere optic incaperile XS intr-unele spatioase. Totul este sa ne folosim la maxim capacitatea unei incaperi si de pilda sa transformam sufrageria atat in homeoffice cat si in dining room. Acest lucru este posibil prin intermediul mobilierului ergonomic si cu putin spirit practic.

Canapeaua are si rol de pat noaptea, comoda este folosita si pe post de birou cand este nevoie, iar masuta de cafea se transforma in masa la care ne putem invita prietenii pentru a degusta bucate delicioase.

Mobilierul masiv se potriveste chiar si in spatiile mici si inghesuite, dar cu conditia sa utilizam un singur element, care sa reprezinte si acel “highlight” de care are nevoie o incapere. Spre exemplu, o canapea robusta in aceeasi nuanta cu podeaua si in armonie cu celalate piese si accesorii se potriveste de minune. In schimb, mesele rotunde nu sunt indicate in camerele mici, chiar daca la acestea incape un numar mare de persoane. Potrivite sunt cele dreptunghiulare si extensibile. Acelasi lucru este valabil si in cazul scaunelor.

In ultima perioada, la mare cautare sunt bancile, deoarece si acestea economisesc spatiu. Exista modele care sunt concepute astfel incat sub suprafata pe care ne asezam, detin si  ladite in care pot fi depozitate diverse lucruri.

Vitrinele din sticla emana acea senzatie de transparenta, de simplitate si nimic nu pare incarcat. Daca dorim sa agatam accesorii decorative pe perete, trebuie sa tinem cont ca mai multe tablouri pot strica acea armonie si acea ambianta linistita din incapere.

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro