Transformati spatiul cu ajutorul covoraselor


Adaugati culoare, caldura si mai ales comfort spatiului dumneavoastra intim cu ajutorul covoraselor. Acest lucru este chiar simplu de realizat trebuie doar sa va hotarati sa le folositi. Avantajele de a avea un covoras sunt nenumarate. Daca aveti o camera cu podea din lemn sau parchet melaminat spatiul ar putea parea un pic gol. Daca adaugati un covoras mic, spatiul se va transforma intr-unul mai cald si mai primitor.


Un covoras va adauga culoare intr-un spatiu rece si mare. Daca aveti podeaua din beton sau dale de piatra atunci covorul va fi o pata de culoare care va atrage atentia.

           
Covorul va atenua mult sunetul pasilor pe o supratafa dura, asa ca daca il veti amplasa in holuri veti avea parte de o atmosfera mult mai linistita.

           
Covorul sau mocheta poate fi folosita si drept loc pentru a va odihni putin dupa o zi obositoare. Va fi chiar mai romantic daca il veti aseza in fata semineului, eventual aprins. De asemenea daca covorul este din lana moale, pufoasa il puteti aseza in fata fotoliului si astfel va fi transformat intr-o perna mare numai buna pentru a va odihni picioarele si pentru a nu va fi frig cand va uitati la televizor.

           
Nu trebuie sa mai amintim ca un covoras este foarte util pentru a ne curata incaltarile mai ales cand venim de afara. Acesta poate fi asezat la usa de la intrare sau chiar in hol. Covorasul va colecta toata murdaria si astfel podelele si covoarele din casa vor fi mai curate mult timp. Evident nu uitati sa scuturati si sa spalati regulat aceste covorase.

Dar covorasele nu sunt folosite doar la intrarea in casa pentru a colecta murdaria. Le puteti aseza si in centrul unui spatiu cu trafic mare astfel podelele cu suprafete pretioase, marmura sau covoare fine se vor pastra mai bine si pentru mai mult timp, fara a fi zgariate sau murdarite iremediabil. Puteti folosi si traversele din lana care se pot strange repede la nevoie. Le puteti aseza chiar si in bucatarie pentru a proteja gresia sau parchetul. Le puteti folosi si in sufragerie deasupra covorului persan de care sunteti atat de mandri.

Covorul poate fi un punct focal intr-un spatiu, concentrand toata atentia asupra lui, mai ales daca este intr-adevar un covor frumos, cu o forma aparte sau o culoare minunata. Daca incaperea are pereti vopsiti in culori neutre sau o mobila inchisa la culoare atunci covorul va deveni centrul de atentie. De asemenea covorul poate deveni parte dintr-un ansamblu de accesorii in aceasi nuanta.

          

 www.incasa.ro

Altheate

21 sept 2007