Universul calitatii de la Romstal

In domeniul obiectelor sanitare, Teuco este de 30 de ani simbolul pefectiunii si al confortului. Teuco a inventat cele mai deosebite modalitati de a folosi energia si calitatile apei pentru confortul si sanatatea oamenilor.

Decizia cumpararii unei cazi sau cabine de dus cu hidromasaj este un semn de autorespect si de concretizare a idealurilor de confort personal. Este o decizie usoara daca vii la Romstal. Doar noi iti oferim toate beneficiile produselor stilate si de o calitate superioara intr-un singur pachet: Teuco. Teuco inseamna mult mai mult decat produse sanitare, inseamna: sanatate, relaxare, redescoperire a propriilor simturi, a trairilor rafinate si sofisticate.

Apa si aerul, ingredientele necesare unei relaxari complete. Rezultatul, o tinuta armonioasa, o piele supla si plina de tonus, un spirit mereu tanar. Efectul terapeutic: imbunatatirea circulatiei sangelui.

Apa, aerul si ultrasunetele. Printre bulele hidromasajului, valurile de ultrasunete patrund pana-n strafundul fiintei, tonifiind muschii, redand elasticitatea incheieturilor si indepartand stresul zilnic. Efectul terapeutic: innoirea celulelor si combaterea celulitei.
Apa, aerul si culorile (cromoterapia) reprezinta tot ceea ce este necesar imbunatatirii starii de spirit. Apa capata culoare, iar culoarea revigoreaza (orange-ul), reda buna dispozitie (galbenul), relaxeaza (verdele), stimuleaza (rosul).

Apa, aerul si miresmele (aromoterapie) adauga un plus de placere dusului facut in cabinele Teuco. Esentele naturale, special preparate, dau un plus de elasticitate si tonus pielii.
Variatele game de cazi si cabine cu hidromasaj Teuco le poti descoperi doar in universul calitatii de la Romstal. Noi suntem cei care iti indeplinim cele mai ascunse dorinte si venim in intampinarea celor mai pretentioase gusturi si pasiuni.

Sursa: casasibiroul.ro