Vitraliul innobileaza decoratiunile interioare

Dorinta ca fiecare dintre noi sa poata admira frumusetea si eleganta vitraliilor in propria casa, a dus la aparitia unor tehnici care ofera acelasi aspect delicat dar avand un pret accesibil tuturor.

Pe langa tehnica vitraliului si cea de aplicare a benzii de plumb, mai exista si alte cai de a decora sticla si anume prin diferite aplicatii de sticla termoformata, cristale sau diferite pulberi colorate.

Camera de zi sau dormitorul sunt mult mai primitoare si luminoase daca sunt separate de sticla decorata sau de o usa cu o fereastra in care formele si culorile ne sugereaza o viata linistita in armonie cu natura.

Valoarea intregului spatiu de locuit creste simtitor daca este imbogatit cu astfel de decoratiuni. La fel de bine se potrivesc si in birouri, cabinete medicale, sali de conferinta sau orice spatiu de lucru.
Pentru a ne incarca cu energie in fiecare zi trebuie sa lasam soarele sa patrunda in casele noastre. Inlocuirea usilor masive de interior sau a panourilor care par a fi ziduri in jurul nostru, cu sticla decorata sau vitraliu ar putea fi solutia ideala.

Sursa: casasibiroul.ro