(P) Cadouri pentru sănătatea familiei tale

De sărbători, alege pentru cei dragi un cadou care să aibă grijă de sănătatea lor. Îţi propunem periuţele electrice, ediţii limitate, de la Oral-B: pentru doamne şi domnişoare –periuţa electrică roz (Professional Care 1000), iar pentru domni, periuţa electrică neagră (Professional Care Black 7000).

Mihai Dobrovolschi şi Adela Popescu le-au încercat şi au fost foarte încântaţi de rezultate şi sunt convinşi că nu se vor mai întoarce la variantele manuale.

Mihai Dobrovolschi declara:

La ora la care va scriu am periuta electrica de vreo patru luni. La inceput, cand m-au chemat doamnele sa ma intrebe daca ma intereseaza proiectul si au scos cuitia mare si plina pe masa, aratandu-mi gadgetul, mi-am adus aminte ca acum ceva vreme am mai avut una. Atunci insa, doua lucruri ma enervau: bateria tinea putin si nu eram obisnuit cu timing-ul. Cat se tine, cum si unde. Din fericire pot sa va anunt in reviewul care urmeaza ca ambele au fost rezolvate.

Intai, pentru ca noua periuta electrica Oral B are viata lunga a acumulatorului. Acum ma tine cam o saptamana. Iar incarcatul e extrem de simplu, pe baza de inductie. Pur si simplu o asezi intr-un suport si cand vii acasa de la serviciu da din perie de fericire. Indicatorul bateriei e ca acul de la masina lui Seinfeld: cand indica zero mai merge o ora-doua, asa ca nu ramai niciodata fara juice.

Marele castig vine din rezolvarea celei de-a doua probleme de-ale mele. Acum periuta vine cu un display fara probleme de umezeala, conectat prin wifi, pe care eu unul l-am lipit de faianta. Un omulet simpatic iti arata exact care parte a danturii trebuie periata si cat. Intre cadrane are loc si o mica pauza de vibratii, cat sa stii sa te speli corect pe dinti cu ochii inchisi.

Cum ati aflat probabil deja din superbele reclame cu mine, periuta vibreaza cu peste 40 de mii de pulsatii pe minut, lucru pe care manual nu ai reusi sa il faci nici daca ti-ar fi foarte foarte frig. Ca sa nu fie prea mult pentru smalt, periuta incetineste si, respectiv, se opreste daca forta de apasare este prea mare. Gingiile sunt safe, dintii la fel. Ca bonus pentru inceputul zilei, de care eu unul am mare nevoie, fata zambareata se aprinde daca te speli mai mult decat necesar. Simt eu, asa, ca am facut ceva bine si sunt mangaiat pe cap.

Citeşte continuarea articolului pe site-ul Ce se întâmplă, Doctore? .