“The Cosmos Bed” aduce stelele in dormitor

Creatiile marilor designeri de interior ne permit realizarea unui ambient placut si relaxant pentru zona dormitorului. Stelute fosforescente lipite pe tavan, corpuri de iluminat care ne fac sa ne simtim in mijlocul naturii, piese de mobilier si perdele care imita perfect cerul instelat, sunt doar cateva decoratiuni care ne pot binedispune inainte de somn.

Dar creatia designerului rus Natalia Rumyantseva le intrece pe toate. Este vorba despre ”The Cosmos Bed”, un pat realizat special pentru cei care viseaza sa adoarma sub cerul instelat.

Piesa de mobilier are forma unei capsule si este realizata din fibra de sticla. Patul high-tech este partial deschis si ofera un sentiment de intimitate atunci cand cineva se afla pe el, patul fiind proiectat pentru a oferi confort si securitate.

Echipat cu un sistem de iluminare cu led-uri, patul creeaza o atmosfera placuta si ofera o lumina calda pe timp de noapte. De asemenea, ”The Cosmos Bed” are incorporat si un sistem audio care iti permite sa asculti muzica dar si sa setezi alarma pentru trezire, precum si un dozator aromatic care iti va incanta simturile cu mirosuri specifice padurii.

Patul permite si setarea pantei saltelei. Datorita designului sau inovativ, aceasta piesa de mobilier va deveni cu siguranta piesa de rezistenta a decorului. Cosmos Bed este original si interesant, functional, si nu in ultimul rand, foarte comod. Acest pat se potriveste incaperilor decorate modern,  dar si apartamentelor tip studio.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro