Amenajarea locuintei in functie de zodie: Taur

taur zodieTaurii sunt fiinte carora le place stabilitatea si linistea, sunt toleranti si in majoritatea cazurilor trateaza orice problema cu mult calm si intelepciune.

Pentru tauri pe primul loc este familia fara de care nu se simt fericiti, indiferent de unde s-ar afla. Persoanele nascute in aceasta zodie sunt foarte generoase, ospitaliere si pun pret pe tot ce este de calitate.

Acest lucru se oglindeste si in ceea ce priveste amenajarea spatiului in care locuiesc. Noi va spunem mai multe despre cum prefera sa locuiasca nativii in taur, de ce le place sa fie inconjurati si cum le este reflectata personalitatea prin intermediul amenajrii interioare.

Fiinte sensibile, taurii adora tot ceea ce este confortabil, cu bun gust, se simt bine daca sunt invaluiti de mireasma praspata a florilor, de materiale de buna calitate, de accesorii clasice si in surdina de muzica buna.

Taurii isi amenajeaza locuinta cu accesorii care nu se demodeaza dupa un sezon. Iubeste tot ce este clasic si care emana un aer boem, iar in loc de o masuta mica de cafea alege o masa intinsa si robusta unde se poate bucura de compania familiei si a prietenilor. Desertul prefera sa-l serveasca asezat pe o canapea comoda in lumina difuza si calda a unui lampadar.

Gurmanzi din fire, taurii pun mare pret si pe amenajarea corespunzatoare a mesei. Astfel, nativii acestei zodii sunt pasionati de vesela alba din portelan, cat mai fina si cat mai simpla ca si model, insa sunt pasionati si de vasele din ceramica, in special daca este vorba se cele cu specific frantusesc sau italienesc.

In living taurul are nevoie de un fotoliu sau de un sezlon confortabil in care sa se poata odihni, citi sau asculta muzica preferata. Este binecunoscut faptul ca o ambianta confortabila este foarte importanta pentru el.

Taurii se simt bine in culori deschise si care ii aduc cat mai aproape de natura, nu se dau in vant dupa opulenta sau dupe elemente decorative in culori tipatoare.

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro