Cusca pentru caine

casa cainelui (e)

casa cainelui (g)

casa cainelui (f)

Dvs. aveti un acoperis deasupra capului care va apara de intemperiile vremii. Dar cum ramane cu prietenul nostru patruped? Fie ca este caine de rasa sau maidanez, si el are nevoie de adapost, si de ce nu, chiar o casa numai a lui; astfel va avea umbra in zilele calduroase de vara si adapost pe timpul ploios si rece. Mai mult, casele pentru caini pot fi construite si decorate dupa cum doriti; pasionatii de animale au dus chiar si mai departe ideea de adapost pentru animale, construind, dupa cum se vede in imaginile de mai jos, adaposturi care seamana cu casa stapanilor sau se armonizeaza cu mediul inconjurator.

casa cainelui (a)

casa cainelui (b)

casa cainelui (c)

casa cainelui (d)

O casa / cusca pentru caine poate avea si dublu rol - un punct de interes in gradina si adapost pentru paznicul curtii.

Le puteti cumpara din magazine sau le puteti face chiar dvs. Oricum, casa pentru caini este o versiune mai mica a unei case adevarate, redusa la elementele absolut necesare.

Iata cativa pasi pe care trebuie sa ii urmati cand o faceti sau asamblati dvs.:
- stabiliti ce ii trebuie cainelui dvs. Cat de cald sau rece e in zona in care locuiti? Ce fel de
caine aveti - cu par lung sau scurt, e gras sau slab? Va tineti cainele afara majoritatea timpului?
- puneti la punct un plan si desenati o schema a casei; nu uitati sa faceti masuratorile de
riguare si sa lasati, de exemplu, gaura de la intrare destul de mare astfel incat sa puteti sa faceti curatenie inauntru.
- dupa ce adunati materialele de constructie puteri realiza casa; e de preferat sa o
asamblati exact in locul in care va ramane.

casa cainelui (i)

casa cainelui (h)

casa cainelui (j)

Comentarii:

WZJOAoMQVHWajCwtQe postat pe 18 Februarie 2012
RGZGvCDLnv
Da asta e chiar buna, itvaadenrr unu din lucrurile pe care vreau sa le fac e sa nu mai las editabila adresa de e-mail. Sunt si altele care se vor adauga in curand.

ss postat pe 10 Noiembrie 2011
PENIBIL
Cel mai penibil si inutil articol...oricum sit-ul este o porcarie de nedescris

Kratos postat pe 30 Septembrie 2011
Jenant
Caut in lung si in lat info pentru a-i bricola Retriever-ului meu o cusca adecvata. Pseudo-materialul acesta este din pacate jenant si 1000...0 % inutil, nu ii inteleg rostul... Ce am aflat citindu-l? Nimic.

Alina postat pe 12 Octombrie 2010
Informatii
Cautam o cusca pentru un labrador.....si am dat peste site-ul acesta. Privirea mi s-a lipit de cusca a 7-a, adica cea din care ies doi catei albi, unul cu urechi negre iar celalalt cu urechi maro. Ati putea sa imi spuneti daca aveti de vanzare o astfel de cusca...care sunt dimensiunile ei si un pret.

ISMAIL postat pe 06 August 2009
SUPER TARE
MA BUCUR CA MAI EXISTA OAMENI CA MINE... DECI NU SUNT BOLNAVA. AM TINUT MULT SA II FAC UN CULCUS COMOD CAINELUI MEU, DEOARECE CE SE GASESTE PE PIATA NU MI-A PLACUT. SUNT FACUTE DOAR SA SE IA BANII SI ATAT. NU ERMETICE, NU FRUMOASE SI MAI ALES O GROAZA DE BANI. I-AM CONFECTIONAT CUSCA IN CARE SA STEA COMOD, SA TINA RACOARE VARA, IARNA CALD. VA MULTUMESC PRIETENI CA EXISTATI. FILIZ