Decoratiuni pentru masa festiva de Craciun

masa de craciunVesela cu motive de iarna

Vesela produsa de firma Villeroy&Boch aduce un farmec aparte mesei festive de Craciun. Marginea farfuriilor este artistic si cu mult bun gust impodobita: fulgii de nea danseaza in aer, animalele alearga printre copacii padurii inzapezite, crengute de brad decorate cu mosmoni si fructe de padure. Vesela festiva "My Winter" cuprinde pe langa farfurii si platouri splendide, seturi pentru aperitive, boluri, castronase, dar si cesti sau vesela specifica micului dejun.

Fata de masa cu ramuri de vasc

Ce este tipic in materie de decoratiuni acestei perioade, acestei mari sarbatori? Brad, stele, cadouri... si traditionalul vasc. Sub ramurile acestuia, conform traditiei, cei in cauza trebuie sa se sarute. Fetele de masa cu imprimeurile acestei plante vor avea un impact excelent asupra intregii atmosfere.

Violetul - culoarea potrivita pentru masa de Craciun

Violetul reprezinta o culoare calda si deosebita, este invaluita parca intr-un aer de mister si de magie. Decoratiunea pentru masa poate fi conceputa fara prea mult efort. Pe mijlocul mesei, punctele de atractie sunt globuri mari, mijlocii si mici. Vesela din lut este pictata in nuantele piperului si in violet, la fel ca si celalalte seturi pentru masa. De asemenea, cei mai creativi se pot juca si cu alte decoratiuni in afara de globuri: un clopot mare din sticla, in interiorul caruia sa fie asezate podoabe si ornamente specifice atmosferei din jur.

Tava pentru masa festiva

Stralucirea lumanarilor apartine Craciunului, este specifica acestei minunate sarbatori. Cel mai frumos lucru este atunci cand observam licarirea din ochii copilasilor, atunci cand isi gasesc darurile sub brad si cand le despacheteaza. Tava decorativa din metal zincat detine ornamente foarte frumos prelucrate si ofera loc pentru diferitele podoabe: lumanari groase si globuri manual lucrate, ramuri de brad si panglici, mici daruri sau biscuiti crocanti.

Decoratiuni usor si rapid de confectionat

In seara sfanta toata lumea este entuziasmata, agitata si are o gramada de lucruri de facut, cum ar fi daruirea cadourilor si desfacerea acestora. De aceea decoratiunile pentru masa trebuie sa fie incarcate cu farmecul acestei sarbatori, insa si usor de confectionat. Vesela alba de zi cu zi va fi impodobita cu pahare colorate, rodii si panglici fine, care infasoara lejer servetele. Intregesc aspectul mirific lumanarile albe si groase.

Sursa foto

InCasa.ro