IKEA recheama jaluzelele romane ALVINE si IRIS pentru reparatii

Daca ai cumparat jaluzele romane din gamele ALVINE si IRIS, identificate cu numarul 0823 (ce simbolizeaza anul si saptamana fabricatiei) sau cu numere mai mici, te rugam sa contactezi serviciul de Relatii cu Clientii la numarul de telefon 0214074532 pentru a primi gratuit, prin posta, un kit de reparatii. Kitul include un set de opritoare pentru cordoane si instructiuni de asamblare. Nici un alt tip de jaluzele nu este afectat de aceasta rechemare.

Jaluzelele IRIS si ALVINE nu corespund in totalitate unui standard optional de securitate al asociatiei producatorilor din aceasta industrie, din America de Nord. Conform acestui standard, jaluzelele cu cordoane trebuie sa aiba un opritor pentru reducerea riscului de a ramane prins in buclele formate de cordoane.

Logo-ul IKEA, numarul de identificare al produsului si data fabricatiei apar pe eticheta atasata jaluzelei. Jaluzelele IRIS si ALVINE care au data de fabricatie 0830 sau mai mare au deja un opritor si indeplinesc in totalitate acest standard optional de securitate.

Pentru ca siguranta clientilor este una dintre preocuparile noastre constante, recomandam tuturor persoanelor care au jaluzele IRIS sau ALVINE sa ataseze opritorul pentru cordoane.

Ne cerem scuze pentru neplacerile create.

Pentru mai multe informatii, poti suna la numarul de telefon 0214074532 sau te poti adresa departamentului de Relatii cu Clientii din cadrul magazinului.

Ikea.ro

Comentarii:

bQWabp4S postat pe 28 Iulie 2013
AKxZ8Dx0c4s
ştirea cea mai importantă din calup este, sigur, cea raeoritfere la timp. recomand diferite panouri de plasă (dacă nu gaseşti una de timp, merge şi cea de ţe2nţari) dispuse labirintic. sau, şi mai bine, een spirală. după ce te bucuri de el ce2t vrei (de ora 11 probabil cel mai mult), după ce l-ai degustat cum se cuvine, poţi să-i arăţi ieşirea. sau poţi chiar să-l păcăleşti, să-i arăţi o ieşire falsă...

FUSuqURJNZsQugDAb postat pe 07 Iunie 2012
KEeMUmTBnzuRv
Hi,Alexa !Multam'fain.As fi vrut sa vad colectia pmirita deja,de trandafir,i insa nu mi se dechide linkul Eu nu mai am poze noi cu trandafiri iar pozele vechi sunt deja pe google imagne,sorry Demeter Antonia,multumesc,sa dea Domnul bine la toata lumea Gina,asa-i,nu prea am ce face,iar mancarea nu-mi reuseste ca acasa,alte produse,alta ciorba hahaha!In gradina/curte trebuie deschisa apa caci de cand am venit a plouat in 2 nopti,la inceput.Si nu,nu mi-e dor de gradina si de flori,mi-e dor de sotul meu(ca aici nu am la cine sa strig ).Cat priveste ingrasatul,am slabit' nainte de decolare 5 kg,din motive obiective si vad ca ma mentin la alea.In prima saptamana m-am indopat cu toblerone si apoi mi-a zis al meu ca dr.mea de familie mi-a transmis:fara ciocolata,castraveti,rosii si alte cruditati,adica sa trec la compot,hahahaha!Mai vedem noi,problema se rezolva ca nu stiu cum de nu mi-e foame,ca acasa,de fapt,insa acasa infulecam fructe proaspete cu kilele si rosii deasemenea.Gabi,eu imi fac probleme legate de copil,ca-i langa geam,ca-i intuneric,etc.Oricum,ei nu-i pun nimic pe cap copilului si asta ma termina,mai ales cand o s-o scoata afara insa voi suporta cu stoicism.Nu sunt aici decat pentru ajutor si bucurii,restul stiu sa inghit ca de aia sunt mama,iar acum si bunica