Jaluzelele verticale

jaluzele exterioareJaluzelele sunt elemente populare in toata lumea, deoarece ofera atat o solutie decorativa pentru locuinte, cat si una functionala. Nu numai ca fac incaperile sa arate mai atragatoare, dar rezolva si o serie de probleme practice si de ambient. De exemplu: protejeaza impotriva razelor solare, reprezinta o metoda eficienta de umbrire, asigura discretia necesara oricarei activitati si sunt usor de intretinut, comparativ cu traditionalele perdele si draperii. In plus: sunt prezente pe piata intr-o varietate de culori, materiale, forme, dimensiuni si modele, astfel incat aveti posibilitatea sa le adaptati oricarei scheme decorative.

Unul dintre avantajele majore ale jaluzelelor este acela ca blocheaza patrunderea zgomotelor in camera, linistea fiind esentiala pentru odihna si confortul dvs. Daca doriti sa reduceti la maximum zgomotul ar trebui sa aveti in vedere achizitionarea unor jaluzele verticale. Spre deosebire de cele orizontale, acestea izoleaza mai bine elementele exterioare, datorita orientarii de sus in jos a lamelelor si a faptului ca acestea sunt mult mai late decat in cazul jaluzelelor orizontale. Estomparea zgomotelor depinde si de materialul din care jaluzelele sunt confectionate. Astfel: tesaturile groase si captusite sunt de preferat celor standard din vinilin sau din materiale similare. Diferenta de pret va fi compensata de calitatea oferita.

Jaluzelele verticale au posibilitati multiple de montare si permit controlarea cu usurinta a intensitatii luminii pe toata durata zilei. Pot fi realizate cu diferite sisteme de manevrare, de la simpla actionare manuala pana la sisteme de comanda electrice cu intrerupator sau telecomanda si actionari automatizate bazate pe senzori.

Photo: joeypics.com

Corina Dovinca
InCasa.ro

Comentarii:

rikNvxhOmvES postat pe 09 Mai 2013
wdHpxHbDSK
Buna ziua,Doresc sa pun rulouri de aluiinmu exterioare (aplicate) pe trei ferestre cu urmatoarele dimensiuni:1) 2.1m x 1.6m2) 2.0m x 1.6m3) 2.1m x 1.4mNu stiu daca se pot face rulouri asa de mari, dar avand in vedere ca doresc si plasa de tantari cred ca trebuie puse cate doua rulouri independente pe fiecare fereastra si doar pe unul dintre rulouri sa fie pusa plasa pentru tantari.Precizez faptul ca ferestrele au cate trei ochiuri de geam pe modelul cu un singur stalp.V-as ruga sa imi spuneti care este pretul per metru patrat sau pentru intreaga lucrare si, totodata, sa imi spuneti mai multe lucruri despre produs (unde este produs, ce caracteristici de izolare termica are, ce caracteristici de rezistenta, care este garantia si pentru ce componente nu se acorda garantie etc)Cu multumiriMarius GheorgheP.S. Nu stiu daca explicatiile mele au fost suficiente, dar va rog sa ma contanctati daca doriti si alte informatii.