Mobilierul italienesc: elegant, clasic si exclusivist

mobila italiaCautati ceva original si iesit din comun pentru amenajarea locuintei dvs.? Ei bine, mobilierul in stil italienesc este cea mai potrivita alegere. Magazinele de specialitate din tara dispun de o ampla diversitate de forme, culori sau marimi.

Cei care au avut parte de vacante in Italia si au avut ocazia sa se bucure de “frumusetea din piatra”, care se regasea in orice oras, in orice metropola sau satuc medieval, cu siguranta a observat si stilul unic si elegant, mobilierul rafinat si simplu al creatorilor, indiferent ca est vorba de haine, de mobila, de accesorii sau decoratiuni.

In cazul in care doriti sa reamenajati locuinta trebuie sa va ganditi bine ce va doriti, cum doriti sa fie, la ce piese de mobilier renuntati, pe care doriti sa le inlocuiti sau ce incapere doriti sa redecorati. Poate ca nici nu este nevoie de schimbari majore, iar o singura piesa de mobilier asezata unde trebuie, atrage toate privirile si reprezinta punctul de rezistenta al incaperii respective. Indiferent ca reamenajam camera de zi, dormitorul, bucataria sau chiar terasa sau gradina de iarna, mobilierul in stil italian va schimba intru totul atat aspectul locuintei cat si starea noastra de spirit.

Mobila italieneasca unicat este prelucrata in special din lemn de nuc si reprezinta replica mobilierului din Toscana din secolele XVII si XVIII. Mesele , comodele, dulapurile sau alte piese fabricate din lemn cu aspect invechit, antic au o stralucire aparte.

Cum ar arata dormitorul intr-o nota clasica, eleganta sau poate doriti ceva cu un flair romantic? Cu reliefuri usor aurite, cu suprafete pictate manual? Nu trebuie sa-i impunem imaginatiei nicio granita.

Exista o diversitate ampla de modele, picturi si huse din materiale si tesaturi cu totul si cu totul aparte. Spre exemplu foarte cautate sunt piesele de mobilier cu sertare imbracate in  zincate din secolul al XVI-lea.

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro

Comentarii:

nVCNAwqRKNVSXHo postat pe 24 Februarie 2013
bWHVMDeUPZhjrm
Che8re Nathalie, la plane8te vous remercie de ltteur contre la de9vastation des foreats tropicales en faisant la promotion du mobilier de jardin en fer.Le teck est trop mastoc e0 cf4te9 des e9le9gantes volutes du fer forge9, y'a pas photo !

dTXznkvLr postat pe 24 Februarie 2013
XmwUIZcZVXQ
: Tiens puisque t'es le0 Avignon.. si t'es enorce le0 ! Tu me les brises menues avec tes symboles que j'essaie de poster dans les commentaires.. et j'y arrive pas ! Bon, e7a suffit maintenant ! Tu vas parler ! Wingdings, je savais... mais ensuite ! Des noms !...