Noua generatie a produselor sanitare

baie modernaIn spatele conceptiei "o baie fara bariere" se ascunde o lume minunata si inovativa cu produsele secolului 21. De fiecare data cand mergeti la baie trebuie sa a simtiti mai siguri si sa beneficiati de cat mai mult confort. Acest lucru nu este valabil numai pentru persoanele mai in varsta sau cele care au un handicap, ci pentru toata lumea.

Este de ajuns sa tinem mana fara nici cel mai mic efort sub robinet si sa tasneasca dintr-o data apa. In tot acest timp, un regulator automatic are grija ca temperatura apei sa fie potrivita. Arsurile cu apa fierbinte tin astfel de domeniul trecutului. Suprafata aspra a podelei este neobisnuita si de nerecunoscut pentru talpi, dar reda un echilibru fata de gresia alunecoasa din baile vechi.

Aceste produse sunt prevazute de catre specialisti si designeri drept produse moderne si in acelasi timp confortabile, care pot fi utilizate de toate categoriile de persoane, tineri batrani, bolnavi sau invalizi. Din pacate aceste inovatii ale viitorului ar trebui sa existe in fecare locuinta. Din pacate insa, nu este asa.

Design vesel, nu "look" de spital

Intr-adevar, pentru multe persoane, mersul la baie reprezinta o problema, usile inguste este o piedica pentru caruciorul cu rotile, marginea cazii o "capcana" de care se impiedica multi, copiii sunt de multe ori prea mici si nu ajung la dulapior sau la ghiuveta sa se spele pe maini.

Pentru toate aceste impedimente exista de astazi rezolvari. Exista usi mai mari, dar care, cu toate acestea, nu ocupa mai mult loc decat cele normale, cazi joase sau vanite ale dusului la acelasi nivel cu podeaua, dulapioare si rafturi care pot fi amenajate la nivelul copiilor sau a persoanelor care nu pot sta in picioare. Manere atasate de vasul toaletei, la dus sau la cada ofera sprijinul necesar fiecaruia.

Toate aceste produse, dar si multe altele, sunt extrem de utile si in plus au un design modern, functional, dar care nu neglijeaza esteticul.

Photo: homedesignfind.com

InCasa.ro

Comentarii:

CNPCOFKGyjv postat pe 16 Martie 2012
zovEJiwbPhI
It's soopky how clever some ppl are. Thanks!

Andreea postat pe 18 August 2011
"Ghiuveta"=))
Este super penibil sa dati sfaturi de amenajare si sa scrieti "ghiuveta" si eventual si boldat. Daca nu stiti sa vorbiti romaneste, ma indoiesc ca aveti vreo idee despre orice altceva.