Sfaturi Feng Shui (I)

FENGSHUIIn feng shui, una dintre cele mai importante zone, careia trebuie sa-i acordati atentie pentru a atrage norocul si bunastarea, este sufrageria, livingul sau camera de zi, asa cum i se mai spune. Aceasta reprezinta incaperea cu un semnificativ impact asupra feng shui-ului general al casei dvs. Asadar, este foarte important sa nu o neglijati.  Prin efortul depus pentru a va decora sufrageria in acord cu principiile feng shui, veti activa sanatatea, relatiile bune, armonia si bunastarea generala a tuturor celor care locuiesc in casa.

Cum va amenajati sufrageria feng shui-ul pentru a stimula sanatatea

Al doilea cel mai important loc dupa dormitor, pe care ar trebui sa-l amenajari conform principiilor feng shui este sufrageria. Aceasta incapare este foarte semnificativa pentru sanatate. Iata trei sfaturi feng-shui care va pot ajuta in tranformarea sufrageriei intr-un spatiu care sa imbunatateasca sanatatea intregii familii:

1. adaugati elemente norocoase la usa de la intrare - cel mai potrivit articol pe care l-ati putea amplasa in apropierea usii de la intrare este unul de apa: o fantana in miniatura, o cascada artificiala sau un acvariu cu pesti;

2. asezati-va pe o canapea rosie in timp ce va uitati la televizor - pentru a stimula armonia si sanatatea pentru toti membri familiei dvs, trebuie sa achizitionati o canapea rosie si sa-i incurajati pe toti cei care locuiesc impreuna cu dvs sa se aseze pe ea mai ales atunci cand se uita la televizor. Culoarea rosie este considerata a fi favorabila sanatatii;

3. sufrageria trebuie sa aiba cel putin un perete solid - in plus, acest perete ar trebui sa se afle fata in fata cu usa incaperii. Aceasta orientare permite chi-ului sa curga in interiorul camerei, in loc sa "scape" pe ferestrele care ar fi putut fi plasate direct in fata usii (caz destul de des intalnit).

Cum va amenajati sugrageria feng shui-ul pentru a stimula bunele relatii

Daca doriti sa va imbunatatiti relatia cu cei dragi, cu prietenii sau cu neprietenii, ar trebui sa acordati atentie urmatoarelor aspecte:

1. elementele interzise ale usii principale a sufrageriei - fengshui-ul usii principale este carateristica cea mai importanta pentru a obtine un aranjament pozitiv. Aceasta reprezinta kou-ul sau gura intregului spatiu de locuit: prin usa principala patrunde norocul. Astfel ca: nu lasati usa deschisa catre un spatiu inghesuit sau catre un coridor lung si drept;

2. scarile pot afecta relatiile - daca aceste elemente nu sunt amenajate conform principiilor feng shui, atunci relatiile bune nu sunt incurajate si nici nu-si pot face loc in familie. Pastrati intotdeuna scarile si palierul bine luminate, astfel ca chi-ul sa fie atras si sa poata circula de-a lungul scarilor. Daca acestea sunt inguste, o buna modalitate de a stimula energiile pozitive este aceea de a va folosi de o oglinda mare pentru a mari efectul vizual;

3. plante verzi, sanatoase, pentru a aduce gradina in sufrageria dvs. - pentru a promova bunele relatii cu membri familiei dvs., dar si cu cei din afara casei va puteti folosi si de plante. Acestea aduc noroc in cazul in care cresc sanatoase si au un aspect luxuriant.

(Va urma!)

Sursa foto

Corina Dovinca
InCasa.ro

 

Comentarii:

sLIjWgKAj postat pe 08 Aprilie 2013
rqcyInFD
cordAnother great posting. In adodtiin to low price I would say value for the dollar. For example one place may have a lower price but the better quality may more than make up for the price.One example would be small retailers competing against Wal-Mart has the perception of having the lowest prices but often the smaller retailers have a better value for the dollar product wise.Looking forward to more great entries.