Tapetul - mai mult decat un simplu ornament

Mai nou tapetul arata foarte bine atat pe perete cat si pe mobila, rafturi sau rame ale tablourilor. Este pacat sa aruncati resturile de tapet ramase dupa renovarea locuintei, deoarece acestea pot fi refolosite: pot fi baza tablourilor sau pot fi utilizate drept autocolant. La mare cautare sunt acum felicitarile din tapet, dar si pungile de cadouri sau veiozele, ghivecele ornate sau chiar geanta cu acte.

Oricine poate face astfel de ornamente ingenioase, avem nevoie de 4 lucruri: imaginatie, foarfeca, lipici si un linear.  Idei pentru decoratiunile confectionate din resturi de tapet pot fi gasite online, dar au aparut si carti pe aceasta tema.

Cu ajutorul tapetului puteti redecora sau reface piese de mobilier vechi, puteti infrumuseta scaunul uitat intr-un colt intunecos al pivnitei, care ulterior va da o nota de culoare si va imbogati terasa sau camera copiilor

S-a constatat ca tapetul nu impodobeste doar peretii, ci si usile. Diferitele motive pot da spatiului efecte interesante si o noua imagine. De exemplu, o usa cu imaginea unei carari cu iarba si flori colorate ne "impinge" de la spate sa iesim la aer curat si sa facem o plimbare.

Usile, scaunele, rafturile pot fi infrumusetate atat cu resturi de tapet, dar si cu tatuaje pentru perete. Acestea sunt denumite si "wall tattoos" si pot fi gasite cu usurinta in comert. Avantajul acestora este ca se lipesc usor si se dezlipesc fara a strica sau a lasa urme pe suprafata.

tapet tapet tapet

tapet tapet tapet

Foto: komar.de - pentru mai multe modele click aici

InCasa.ro

 

Comentarii:

csPConVRcKDYPEuyWi postat pe 22 Septembrie 2012
qZivQibJYTYqbkElaJ
1Avand in vedere ca faci reerrife la blogurile clasicilor in viata, nu ma simt vizat. Ba din contra, ma simt frustrat de lipsa unor bloguri de specialitate, in care sa gasesc informatie utila sau pe care sa interactionez cu oameni care au ceva mai mult in cap decat criza de la televizor.Nici macar nu ii acuz ca nu scriu precum Sadoveanu, dar pe multi ii acuz de lipsa de profesionalism in propria lor meserie, si de atitudine gresita, lipsa de viziune..etc.Dar de ce nu dai niste exemple? Hai sa discutam concret, despre ce bloguri vorbesti?

mihaela matei postat pe 23 August 2011
foto tapet
buna as dori sa stiu cum pot achiziona foto tapet multumesc

daniela postat pe 17 Iulie 2011
achizitionare tapet.
Buna ziua, doresc sa aflu cum pot achizitiona tapet de la Komar,in ce magazin mai exact? va multumesc .

anamaria postat pe 10 Aprilie 2011
tapet pt baie
buna ziua, tapet pt baii ma intereseaza, avetii? multumesc.

iscsi vs san postat pe 31 Ianuarie 2011
http://www.iscsi.san/
Some of these look great! Amazing graphics. I’d love to see some more authentic replicas of old arcade games on iphone… anyone know where to go about getting these? Do they exist? Yes it is Oyun Oyna

Ramona postat pe 13 Septembrie 2010
informatie
buna ziua ,f frumoase modelele de tapet ,as dori sa stiu si eu de unde pot achizitiona ,va multumesc

florentina postat pe 03 Iunie 2010
informatie
buna ziua, as dori sa aflu de unde poate fi achizitionat acest tapet,de al ce magazin mai exact? va multumesc anticipat