APLAuze pentru specialisti

APLA LUX este o vopsea superlavabila mata pentru interior pe baza de dispersii apoase. Produsul se caracterizeaza prin aspect mat si perfect uniform, opacitate mare, alb superior, rezistenta la spalare sau frecare umeda, buna lucrabilitate, aplicare foarte usoara, fara efecte de stropire sau udare, adeziune puternica a suprafetei, fara efecte de ingalbenire.

Suprafetele de interior noi trebuie sa fie perfect uscate iar îndepartarea eventuala a eflorescentei se va face cu o tesatura grosiera sau prin periere. Suprafetele se curata de stropi de tencuiala, praf, grasimi sau alte tipuri de impuritati.
Suprafetele se curata de stropi de tencuiala, praf, grasimi sau alte tipuri de impuritati. Suprafetele de interior revopsite, în cazul în care stratul este vechi se va îndeparta prin spalare sau razuire pana la suportul adecvat. Nu se recomanda aplicarea peste alte vopsele mate în lipsa grundului de amorsare. Timpul de uscare depinde de temperatura si umiditate (mediu si suport) si grosimea peliculei.

AplaLUX este disponibila alba si în 20 de culori din paletar. Nuantarea se mai poate face si cu pastele de colorare AplaLUX.

APLA CRYL este o vopsea emulsionata pe baza de apa, 100% acrilica. Caracteristicile produsului sunt: rezistenta excelenta la conditiile nefavorabile ale vremii (soare, ploaie, înghet), suprafete rezistente la apa si în acelasi timp permeabile la vapori, buna opaceitate (aspect mat), culoare alba excelenta fara tendinte de schimbare a culorii, fara efecte de îngalbenire si rezistenta la foc si previne împrastierea flacarilor si a focului.
Pregatirea suprafetei are o influenta importanta în determinarea capacitatii de protectie a sistemului de acoperire si de rezistenta în timp. Suprafetele noi din beton trebuie sa fie perfect uscate iar la cele revopsite trebuie îndepartat stratul vechi pana la suportul adecvat. Timpul de uscare depinde de temperatura si umiditate (mediu si suport) si grosimea peliculei. Este prelungit de scaderea temperaturii si cresterea grosimii peliculei. Slaba ventilatie a încaperii, umiditatea excesiva maresc timpul de uscare.

AplaCRYL este disponibila în alb si alte 18 culori si se mai poate obtine si cu ajutorul pastelor AplaLUX.

Sursa: casasibiroul.ro