Acoperis din tigle metalice

Durata de viata a unui acoperis din tigla metalica Lindab este de peste 50 de ani, rezistenta lor fiind testata in conditiile climei aspre din Scandinavia. Tabla tip tigla Lindab Topline este realizata din otel zincat la cald si protejata in sistem multistrat pe ambele fete. Rezultatul este o suprafata neteda, de pe care praful si alte impuritati sunt indepartate usor de ploaie, acoperisul aratand ca nou pe toata durata lui de viata. Tabla tip tigla Lindab Topline se comporta excelent la solicitari mecanice, nu crapa si nu se sparge.

Greutatea lor redusa si rigiditatea, in combinatie cu dimensiunile de pana la 6 metri ale panourilor, fac ca montajul sa fie rapid si usor.

Acoperisul din tigle metalice Lindab Topline este disponibil impreuna cu o gama larga de accesorii standardizate sau pe comanda - elemente de tinichigerie, profile de etansare, suruburi pentru fixare, folie anticondens si alte componente de sistem, toate prezentand aceleasi caracteristici de calitate deosebita - care faciliteaza acoperirea rapida si eficienta a oricarei geometrii, in conditii de maxima siguranta.

De asemenea, Lindab a dezvoltat o gama speciala de produse si sisteme care au un rol important in buna functionare a acoperisului. Parazapezile impiedica alunecarea zapezii de pe acoperis, protejand nu doar jgheaburile, ci si caile de acces auto sau trotuarele aflate in imediata apropiere a cladirilor.

Fie ca este vorba de un simplu dreptunghi, de o invelitoare curba cu ruperi de panta sau de forme sofisticate, tiglele metalice Lindab Topline sunt o solutie pentru un acoperis complet, rezistent la toate capriciile vremii. Acoperisul din tigle metalice de acest tip este disponibil intr-un numar mare de culori si nuante, toate in varianta de acoperire cu poliester.

Poliesterul lucios - PE
, in strat cu grosime de 25 microni, este cea mai frecvent utilizata varianta de acoperire, oferind culori stralucitoare si o durata mare de viata. Adaugati la acestea si pretul atractiv si veti avea o alternativa de acoperire excelenta.

Poliesterul mat - MPE, cu o grosime de 30 microni, este o varianta cu aceleasi calitati de rezistenta, dar cu alt potential de expresie estetica.

HBPE (High-built polyester) este o varianta noua de acoperire, cu o grosime de 50 microni, cu o stralucire expresiva si eleganta, calitati anticorozive superioare si o excelenta rezistenta la zgariere. HBPE este indicat pentru zone cu grad ridicat de poluare.

Dimensiunile tiglelor metalice le fac ideale pentru eliminarea suprapunerilor:
Latime de acoperire: 1000 mm
Lungime minima: 505 mm
Lungime maxima: 6105 mm
Pot fi debitate la orice lungime intermediara.
Panta minima pentru invelitorile cu tigle metalice este de 14 grade.

Mai multe informatii: interbuilding.ro