Amenajarea locuintei in fuctie de zodie: berbec

amenajare berbecBerbecul este cel mai temperamental reprezentant al zodiacului. Acesta se simte cel mai bine intr-o locuinta care ii confera mult spatiu, astfel incat sa organizeze micile petreceri cu multa voie buna, insa unde sa poata face exercitii fizice nestingherit de mobilier sau de alte obiecte din casa.

Berbecul iubeste culorile calde si arta

Conform datelor din horoscop, persoanele in zodia berbecului prefera culori precum rosul sau nuantele de portocaliu, insa si un maro cald pentru mobilier si accesorii sau materialele naturale apar in topul cu lista .

De cele mai multe ori predominant este stilul tipic african de amenajare, iar astfel alegerea nuantelor de pamant si a materialelor “rupte” parca din natura reprezinta ceva tipic acestei zodii. Intregul aspect al incaperii este conturat prin intermediul blanurilor, al covoarelor din berbera si al lampadarelor din ratan.

Mobilierul potrivit conform horoscopului

Berbecului nu-I face absolut nicio placere sa faca ordine si curatenie in toata casa saptamana de saptamana, astfel piesele de mobilier sunt cat se poate de practice. Astfel el nu opteaza niciodata pentru suprafete de sticla, canapele albe sau mobilier inchis la culoare pe care sa se vada orice firicel de praf. In locul acestora berbecul prefera suprafetele deschise la culoarea si pe cele lacuite.

Accesorii ideale pentru locuinta unui berbec

Elementul caracteristic al persoanelor nascute sub semnul berbecului este focul. De aceea nu este de mirare ca isi doreste sau viseaza sa aiba un semineu in fata caruia sa stea intr-un fotoliu confortabil si sa se relaxeze privind limbile de foc.

De multe ori intalnim persoane carora le place sa fie inconjurate de plante, cu toate acestea nu au acel spirit sau acea inclinatie pentru a le ingriji. Ideale sunt plantele usor de intretinut si mai rezistente.

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro