Castiga spatiu cu usile glisante

Design-ul interior al casei tale ar trebui sa fie adaptat ultimelor noutati in domeniu. Stilul  contemporan de amenajare prevede maximizarea spatiului fara a neglija insa estetica. Este o combinatie de functionalitate si design.

Elimina din decor piesele de mobilier voluminoase, deoarece acesta sunt deja de domeniul trecutului. Astazi, o casa spatioasa reprezinta o prioritate. Nu doar prin schimbarea mobilierului poti castiga spatiu, instalarea unor usi glisante in interior poate fi de asemenea o optiune inteligenta.

Chiar daca nu sunt la fel de comune sau la fel de populare ca usile batante, usile glisante au avantajele lor. Ele sunt utilizate in special in dulapuri, dressinguri sau debarale, si foarte putin in spatiile interioare.

Usile conventionale au nevoie de spatiu pentru a se deschide si inchide, in timp ce usile glisante nu sunt prinse in balamale, ci culiseaza pe o sina pentru a se deschide, acest lucru facandu-se simplu si elegant de-a lungul peretelui pe care se afla deschiderea usii.

Cu acest sistem veti castiga cu siguranta spatiu, veti putea pune un pat la doar cativa centimetri de usa si o canapea pe partea opusa, fara sa va mai faceti griji cu privire la distanta corecta dintre mobilier si aceasta. De acest lucru ar putea beneficia in mod special apartamentele care nu sunt foarte spatioase si garsonierele. Usile de interior glisante vin in stiluri diferite. Aceste pot fi fabricate din tot felul de materiale, lemnul si sticla fiind cele mai cautate.

Cu ajutorul lor puteti separa incaperi sau le puteti folosi in locul celor clasice, in living, dormitoare, bucatarie sau baie. In locul peretelui solid dintre sala de mese si camera de zi, se poate asambla o usa glisanta pentru a separa cele doua incaperi. Procedand astfel, ambele camere vor arata mult mai spatioase in comparatie cu situatia in care un perete solid serveste ca partitie.

Usile glisante pot fi instalate in orice incapere, prin decorare si personalizare se vor integra armonios in orice spatiu ce urmeaza a fi amenajat ori reamenajat. Puteti avea usi rustice glisante, usi moderne, clasice, contemporane sau vintage. Exista o mare varietate de desene si modele din care puteti alege. Un lucru este cert, oricare ar fi alegerea voastra, pe langa faptul ca veti economisi spatiu, veti avea si un design unic, elegant.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro