Ce cada cumparam

 

Daca trecerea peste peretele cazii este o problema pentru dumneavoastra cautati o cada care sa inlesneasca acest lucru. Unele cazi au un fel de bancuta construita intr-o parte. Ca sa intrati in cada in siguranta trebuie sa va asezati pe acest bancuta si apoi sa introduceti picioarele in cada. Apoi va puteti folosi de barile de agatat sau de sine pentru a va cobora in cada. Si cel mai important lucru la aceste cazi este ca par a face parte dintr-o casa model.

Daca nu puteti folosi o cada cu o bancuta de transfer atunci ganditi-va sa cumparati o cada accesibila. Exista unele modele care va permit sa intrati in cada printr-o usa in peretele cazii. Cand usa se inchide, se sigileaza iesirea ca sa se poata umple cada cu apa. Nu puteti pune apa in acest tip de cada daca usa nu este inchisa ermetic. Asta inseamna ca trebuie sa stati in cada in timpul in care se umple.

Aveti grija cand va cuparati o cada sa aiba o suprafata care sa nu alunece. Ati putea chiar sa mergeti mai departe si sa va luati o cada cu o suprafata moale. Producatorii acestui model de cada le netezesc cu spuma si apoi le acopera cu un material special numit poliuretan. Spuma face ca aceste cazi sa fie moale la atingere. Iar in cazul in care o sa cadeti in cada o sa o simtiti ca o pernita.

Uitati-va dupa o cada care sa aiba robinetele pe peretele exterior. In felul acesta veti putea opri sau da drumul la apa in timp ce stati in cada sau va relaxati stand pe spate. Si nici nu mai trebuie sa aplecati ca sa ajungeti la robinetele aflate in capatul celalalt al cazii.