Construirea unei punti

Exista numeroase motive pentru a construi o punte si la unele dintre acestea poate ca nici nu va ganditi deoarece sunt prea evidente. Si totusi, unele dintre ele poate ca nici nu v-au trecut prin minte pentru ca nu ati stat sa va ganditi atat de departe.

Ar trebui sa va ganditi cu atentie la motivele pentru care doriti sa construiti o punte, functiile pe care le va indeplini precum si scopul acesteia. Gandindu-va la acest lucru veti putea sa construiti o punte care sa fie imbietoare si functionala in acelasi timp. Primele motive care ne vin in minte cand vrem o punte sunt : distractie si placere, frumusete, adaugarea unui nou spatiu de locuit.

Majoritatea oamenilor doresc o punte pentru amuzament, pentru a intretine oaspetii si pentru a se reuni cu familia. O punte este de asemenea un loc de relaxare, unde va puteti bronza atunci cand este soare, unde puteti citi sau va puteti relaxa, putand avea intrebuintari multiple.

O punte poate adauga frumusete casei dumneavoastra ca un obiect elegant suplimentar sau creand un puct central in curtea dumneavoastra. Daca puntea va fi folosita pentru a spori peisajul curtii dumneavoastra trebuie sa luati in considerare si alte lucruri ca marimea, proportiile si sa folositi o optica unica pentru a crea o opera de arta.

Adaugand o punte la structura existenta puteti adauga mai mult spatiu de locuit casei dumneavoastra. Puntea devine o extensie a casei dar in general este mai ieftina decat daca s-ar construi o camera in plus.

Climatul local va juca un aspect important in construirea unei punti. Puteti sa o construiti in aer liber sau sa construiti intr-o parte un acoperis pentru zilele in care o sa ploua dar este destul de cald incat sa stati afara.

www.incasa.ro
06 Iunie 2007
Nicoleta Oprea