Culorile Craciunului

         

Rosul este inca la moda. Si va fi mereu. Indiferent ca rosul va fi combinat cu alb, auriu, verde sau negru, se va regasi in toate accesoriile pentru sarbatori, globuri, beteala, coronite, huse, haine, figurine, lumanari, instalatii de iluminat. Cautati accesorii cu textura fina si interesanta. Rosul poate avea diverse nuante, de la cireasa pana la sofisticatul Bordeaux.

          

           

       

Nuantele pietrelor pretioase sunt nelipsite. Tuturor le plac stralucirile nepretuite ale unor obicete de culoare rosu aprins, albastru regal sau nuante de mov. Puteti sa le folositi pentru mesele festive. Globurile mov sunt interesante.

Verdele mereu proaspat este folosit si in acest an, dar cu mici imbunatatiri. Este mult mai stralucitor, mai mult culoarea de kiwi sau lamai verzi. In combinatie cu traditionalul rosu va fi placut si dragut.

            Culorile de baza vor adauga mai mult dramatism sarbatorilor. Desi destul de sobre vor face un contrast minunat cu restul casei. Va completa foarte bine obiectele aurii, rosii sau albe. De ce sa nu faceti un brad cu globuri negre si albe sau unul cu globuri negre si beteala aurie. Nu conteaza daca bradul este natural sau artificial.

Si culorile neutre de genul griului in combinatie cu alb sunt folosite.

Impodobirea bradului se face doar cu o culoarea sau maxim doua.

www.incasa.ro

Altheate

05 dec 2007