Cum confectionam stelute din hartie pentru Craciun?

stelute hartiePerioada dinaintea Craciunului reprezinta si perioada decoratiunilor si a feluritelor podoabe. Acestea pot fi achizitionate din orice magazin sau de la orice colt de strada.

Farmecul sarbatorilor de Craciun este si acela cand intreaga familie se reunesc in locuinta calda, departe de frigul si vremea mohorata de afara. In astfel de seri putem confectiona chiar noi anumite decoratiuni pentru bradul de Craciun si pentru intreaga locuinta.

Stelutele decorative sunt foarte usor de confectionat si odata aranjate langa globurile rosii vor intregi atmosfera festiva. Avem nevoie de urmatoarele materiale:

- hartie (nu prea groasa)
- foarfeca
- cutter
- perforator
- panglica (subtire)

Indoiti colturile unei coli de hartie, astfel incat sa se formeze un triunghi. Acesta va mai fi indoit inca o data ca sa rezulte un triunghi mai mic. Decupati pe partea inchisa a acestuia sub forma de stelute, iar cu ajutorul perforatorului puteti crea si alte modele.

Se deschide din nou coala de hartie si se pune sub filele unei carti groase, astfel incat sa se indrepte. In final, perforati o gaura prin care sa introduceti panglica si o agatati de crengile bradului.

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro