Cuptorul cu microunde

 

Cati oameni ar putea sa traiasca fara un cuptor cu microunde o data ce l-au incercat si au vazut cat este de bun? Nu foarte multi. Acestea incalzesc mancarea repede, sunt usor de folosit, sunt mai economice decat un cuptor normal si in plus sunt foarte utile celor care au nevoie de ajutor mai mult in bucatarie.

Daca cunoasteti un bucatar uituc este indicat sa-i faceti cadou un cuptor cu microunde. Acestea se inchid singure, iar astfel nu se va mai arde mancarea daca este uitata. Acesta este bine sa fie pozitionat pe o masa mai joasa ca sa poate fi folosit de toti membrii familiei.

Daca veti cumpara o noua casa, cel mai probabil va avea cuptor cu microunde. Dar sansele ca acesta sa nu fie pozitionat bine sunt destul de mari. Constructorilor le place sa puna aceste cuptoare sus pe perete. Acest lucru nu este indicat din doua motive: este greu de ajuns la ele si in acelasi timp este riscanta utilizarea acestora. Puteti sa va ardeti atunci cand incercati sa scoateti mancarea fierbinte din cuptorul cu microunde.

Incercati sa obtineti cat mai mult de la cuptorul dumneavoastra cu microunde. Pentru acest lucru, asezati-l intr-un loc unde puteti ajunge la el fara sa va aplecati sau sa va indoiti. Cuptorul nu trebuie sa fie asezat la mai mult de 120 cm deasupra podelei.

Daca cuptorul cu microunde este asezat pe perete, atunci este bine sa instalati o tejghea sub acesta, pe care sa puteti pune mancarea fierbinte scoasa. Sau daca nu este pe perete, incercati sa-l puneti pe o suprafata care sa nu se topeasca.

    www.incasa.ro

03 Mai 2007

Nicoleta Oprea