Secretele renovarii bucatariei

 

Remodeland bucataria veti creste si valoarea casei dumneavoastra, va veti uimi invitatii iar potentialii cumparatori vor fi impresionati de noul look al bucatariei dumneavoastra. Insa exista si o parte mai putin placuta : vor exista oameni in bucataria dumneavoastra pentru cateva saptamani, uneori chiar mai mult timp.

Daca stiti la ce sa va asteptati inainte sa vina instalatorii, veti fi mai bine echipat ca sa va descurcati cu inconvenientele inevitabile provocate de renovarea bucatariei. Iata cateva lucruri la care trebuie sa va asteptati :

Daca renovarea bucatariei este ampla, s-ar putea sa trebuiasca sa va descurcati fara aceasta timp de o saptamana sau mai mult. Electricieni, instalatori, instalatori de dulapuri si altii vor trebui sa munceasca la bucataria dumneavoastra.

Inlaturati toate faruriile, tacamurile, mancarea, condimentele si vasele de gatit. Puneti-le undeva unde nu se vor umple de praf, dar sa va fie si la indemana.

Daca aveti animale iar vasele cu mancare sau apa ale acestora sunt localizate in bucatarie, cel mai bine este sa le puneti in alta parte cu cel putin 7-10 zile inainte de a incepe renovarea. In felul acesta, animalele nu vor mai trece prin acea zona cand vor incepe lucrarile.

Vorbiti cu persoana responsabila pentru lucrare ca sa stie exact ce sa faca cu proiectul dumneavoastra. Proiectul prezinta in mare cum va fi renovarea, insa cei care vor lucra va pot spune detaliile.

Responsabilul de proiect va va anunta cand nu puteti folosi deloc bucataria, cand poate fi folosita partial si cand este complet operationala, chiar daca se mai lucreaza la detalii.

Pentru perioada cand nu puteti folosi delooc bucataria incercati sa va duceti la un hotel sau la prieteni. Acest lucru va poate ajuta sa va pastrati sanatatea. Alta solutie ar fi sa mancati in oras sau sa mancati numai mancare preparata la cuptorul cu microunde, pe care il puteti muta dintr-o camera in alta.

www.incasa.ro

25 Mai 2007

Nicoleta Oprea