Decoratiuni colorate pentru masa de Revelion

masa anul nouTalismanele si obiectele despre care se spune ca aduc noroc reprezinta in acest an elemente indispensabile pentru masa de Revelion. Cu putina creativitate ii putem surprinde pe oaspetii nostri cu decoratiuni inedite, create chiar de noi.

Acest lucru nu necesita prea mult efort sau multe materiale sofisticate si greu de gasit. Astfel avem nevoie de hartie colorata, role din carton, hartie creponata, panglici pentru cadouri si cateva bunatatati, pe care sa le ascundem in rola de carton spre surpinderea invitatilor. Acestea se vor imbraca in hartie creponata, iar la capatul fiecarei role vor fi prinse panglicile colorate.

Alte podoabe, pe care le putem realiza din aceste materiale sunt stelutele decorative.  Pentru acestea avem nevoie de hartie colorata metalizata, pe care o vom indoi in functie de marimea pe care dorim sa o aiba stelutele, apoi incepem sa decupam.

Foarte interesant si totodata placut pentru cei prezenti la masa ar fi daca langa tacamuri sau sub servet vor gasi mici atentii sub forma de talismane, iar daca optam pentru meniuri sau cartonase inscriptionate cu numele fiecaruia, masa festiva de Revelion va deveni originala si totodata personaliza.

Pentru realizarea unui meniu si a unor astfel de cartonase avem nevoie de avem nevoie de cateva foi, in format A5 sau mai mici, pe care notam felurile de mancare care urmeaza sa fie servite. Cu ajutorul unor desene acestea vor fi de mare efect si vor trezi cu siguranta admiratia tuturor.

Lumanarile infrumuseteaza si imbraca orice incapere intr-o anumita aura, iar lumina calda creeaza o atmosfera feerica. Daca dorim sa fim creativi putem realiza un “suportdecorativ care sa imbrace lumanarile ce vor fi asezate pe masa. Pentru acesta avem nevoie de hartie colorata, foarfeca, lipici si de lumanari mai groase.

Din hartia colorata se vor decopa cercuri cu un doametru mai mare decat cel al lumanarii si vor fi asezate sub lumanare. Marimea acestora ramane la alegera fiecaruia dintre noi. Hartia care a ramas pe marginea lumanarii va fi aranjata in asa fel incat aceasta sa fie “imbracata” pana la jumatate.

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro