Decoratiuni pentru petrecerea de Revelion

pahareNoul An se apropie cu repeziciune, iar pregatirile pentru petrecerea de Revelion sunt in toi. Decoratiunile si ornamentele specifice acestui eveniment transforma atmosfera din orice incapere intr-una speciala.

Trecerea in noul an se sarbatoreste intotdeauna cu un pahar de vin spumant sau sampanie. La miezul noptii se obisnuieste ca fiecare sa-si puna cate o dorinta si sa ciocneasca in cinstea Noului An. Iar daca dorim sa ne surprindem invitatii, putem sa le pregatim acestora cate un pahar special ornat. Iata ce va propunem noi:

- cu ajutorul unor cartonase colorate si a unor cleme micute paharele de sampanie vor arata cu totul si cu totukl deosebit, datorita faptului ca vor fi personalizate. Pe fiecare cartonas va fi trecut numele fiecarui invitat. Pe acestea pot fi lipite si simbolurile, despre care se spune ca aduc noroc: trifoiul, potcoava, hornarul...

Un start dulce in Noul An

Chiar daca de regula ne abtinem de la toate bunatatile dulci, in noaptea de Revelion putem face o exceptie. Tot pentru invitati, insa si ca o frumoasa decoratiune pentru masa festiva, putem confectiona mici cutiute in care sa ascundem dulciuri pe gustul fiecaruia. Cutiutele imbracate in folie de aluminiu sau in hartie aurie si umplute cu ciocolata sau cu turta dulce vor fi de mare efect si vor reprezenta o frumoasa surpriza pentru toti cei dragi. Aceste mici daruri vor fi asezate in dreptul farfuriei fiecarui musafir.

Venirea Noului An presupune si o gramada de promisiuni si dorinte pentru noi si pentru toti cei dragi ai nostri. Tot ceea ce le dorim acestora putem insira pe o hartiuta ascunsa apoi intr-o punga din hartie colorata. Punga poate fi agatata de spatarul scaunului si va reprezenta pe langa o surpriza frumoasa si o decoratiune inedita.

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro