Decoratiuni de craciun pentru casa si gradina

 
decorarea terasei

Dati terasei aerul sarbatorilor de iarna, cu un aranjament facut din ramuri de brad, conuri de pin, globuri si alte ornamente.

intrarea

Iata ca trei coronite arata chiar mai bine decat una singura. Atarnati-le vertical, una sub alta, fara alte decoratiuni.

gradina luminata 1

Luminitele de sarbatori sunt o traditie frumoasa. Putei sa marginiti aleea care duce spre casa dvs. cu beculete pe care sa le aprindeti in fiecare noapte de decembrie si cu ramuri mici de brad.

decorarea intrarii

Lampile albe accentuaza forma sculpturala a arbustilor decorativi. Coronita de craciun de pe usa contrasteaza cu forma dreptunghiulara a usii. Decoratiuni simple de iarna, cum sunt acestea, arata cat de usor este sa aducem atmosfera de sarbatoare in gradina si casa.

nu exagerati cu decoratiunile

Inconjurati usa si, eventual, arbustii din preajma cu siruri luminoase si decorati-le cu fundite. Atarnati pe usa o coronita de craciun pentru a face intrarea si mai primitoare. Nu exagerati cu decoratiile pentru gradina - mai mult nu inseamna intotdeauna mai bine sau mai frumos.

decor pentru gradina

Pastrati elementele de decor din gradina si pentru sarbatori. In acest platou au fost aranjate ramuri de brad de diferite texturi; deasupra e asezat un glob facut din corzi uscate de vita de vie. Pentru a da stralucire aranjamentului, impletiti prin corzi un sirag de luminite care merg cu baterii. Va fi cu siguranta un punct de atractie in gradina dvs.

ornamente de gradina

Inviorati ornamentele de gradina cu accesorii de petrecere. Aceste gaste de gradina su fost impodobite cu panglici, funde, ghirlande stralucitoare, conuri de brad, o caciula de mos craciun, etc.