Decoratiuni de craciun pentru scara interioara

decoratiuni pentru scara interioara A decoratiuni pentru scara interioara B

Ghirlandele par a fi singurul mod de a decora un element atat de dificil, cum este scara interioara. Aproape orice fel de ghirlande - inclusiv cele de iedera, cele cu flori sau conuri de brad - pot fi folosite ca decoratiuni de sarbatori; pentru a le da un aer de craciun, utilizati si panglici metalice, de satin sau catifea, ciorchini de ornamente sau flori de sezon.

Dar daca doriti sa faceti ceva diferit, va oferim cateva idei:

Coronite de craciun: legati cateva coronite de craciun in loc de ghirlande, dar aveti grija sa lasati un spatiu egal intre ele.

scara interioara A decoratiune pentru scara interioara

Fasii de materiale: legati fasii din tul sau materiale metalizate pe balustrada. Inainte de a cumpara, mai intai masurati cu ajutorul unei sfori cat de lungi trebuie sa fie fasiile de material. Decorati fiecare punct de prindere cu un aranjament de crengi de brad, funde sau ornamente cumparate (globuri, ingerasi, etc.); puteti infasura un sir de luminite de craciun in forma de glob.

Folositi panglici cu dimensiuni diferite (inguste, medii si foarte late) pentru a da un aer proaspat scarii interioare; nu uitati sa mascati fiecare punct de legare cu un ornament.

Fructe uscate: faceti manunchiuri de crengi cu fructe uscate, de marimea margelelor, si legatile cu panglici colorate; prindeti-le apoi de balustrada, la aproximativ 90 cm distanta una de alta.

Ghivece cu plante: daca scara interioara este mai lata o puteti decora cu ghivece mici cu poinsettia, arbusti decorativi, cedru pitic sau alte plante. Legati fiecare ghiveci cu o funda.

decorarea scarii interioare B