Decoratiuni estivale pentru masa

decoratiuni de varaNu trebuie sa asteptam o ocazie importanta pentru a decora masa. Fiecare intalnire cu persoanele dragi trebuie sa fie un prilej de bucurie, pe care sa-l serbam ca atare. De ce sa nu-i intampinam cu bucate felurite si o masa frumos impodobita?

Decoratiuni in stil mediteranean

Ce poate fi mai minunat decat o cina servita pe terasa sau in balcon?! Flair-ul mediteranean il vom obtine prin decoratiunile specifice. Fata de masa poate fi colorata, spre exemplu galbenul, portocaliul si rosul se potrivesc de minune. Totodata aceasta scoate frumos in evidenta vesela simpla din portelan alb. Portocalele, lamaile sau alte fructe exotice asezate pe masa cu scopul de a decora, ne cufunda si mai tare in ambianta placuta pe care o regasim numai in vacanta de pe tarmurile sudice.

Lamai in loc de carduri cu nume

Aceasta modalitate de a impodobi masa este foarte practica, rapida si originala, iar lamaile aduc parca acel aer si acea atmosfera specifica verii. De asemenea, aceste fructe imprastie o mireasma proaspata si pot inlocui cu succes orice card pe care in mod normal inscriptionam numele celor ce se vor aseza la masa. Acest lucru se poate face foarte usor cu ajutorul cariocilor direct pe coaja de lamaie.

Sticlele pe post de meniu

Daca dorim sa pregatim o masa cu mancare specifica tarmurilor mediteranene, atunci este indicat sa alegem si un vin potrivit. Acesta va rasfata atat gustul celor prezenti cat si ochiul, iar acest lucru se datoreaza etichetei personalizate. Felurile de mancare si ordinea in care vor fi servite sunt inscriptionate pe etichete special decupate in acest scop si lipite peste eticheta initiala.

Vesela din lemn de maslin

Sarmul mediteranean este adus in orice locatie prin vesele iesita din comun, si anume prin farfurii, tava si dog din lemn de maslin. Acest este usor, fin si emana o aroma discreta. 

Aceasta gama arata foarte bine pe masa eclipsand orice alta decoratiune. Mai avem nevoie doar de servetele albe, o vaza cu crengute de maslin si o bucata mare de parmezan.

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro