Decoratiuni pentru petrecerea de Anul Nou

anul nouLuna decembrie este o luna foarte aglomerata, insa totodata foarte frumoasa. La inceputul ei ne pregatim sa-l intampinam pe Mos Nicolae, mai apoi intram in febra achizitionarii darurilor pentru cei dragi. Trebuie sa ne ocupam desigur si de ornamentele cu care decoram locuinta, pentru a simti  cu adevarat acel spirit specific al Craciunului, de podoabele pentru brad, de toate bunatatile aromate care se vor regasi pe masa festiva.

Zilele de sarbatoare si perioada de pregatire nu se opreste aici, in cazul in care ramanem acasa de revelion, trebuie sa ne gandim cum sa decoram locuinta pentru petrecerea care organizata la cumpana dintre ani.

Decoratiunile pentru noaptea de revelion - pe langa dorinte si promisiuni -  sunt si cele cu care intampinam Noul An si de aceea nu trebuie sa le neglijam. Cand spunem decoratiuni pentru revelion ne putem gandi la invitatiile specifice petrecerii, decoratiunile pentru masa, decoratiunile florale, etc.

O masa corespunzator ornata poate salva atmosfera unei petreceri sau o poate imbunatati in mare masura. Cu ajutorul catorva elemente simple si putina imaginatie putem aranja intr-un mod original masa festiva de revelion. Iata de ce avem nevoie:

- o fata de masa alba
- cateva lumanari colorate asezate pe mijlocul mesei
- petale de trandafiri
- candelabrele vor imbogati intregul aspect
- servetele reprezinta de asemenea o decoratiune plina de farmec, mai ales daca sunt prinse in inele cu un design interesant

Cu toate ca bradul este impodobit inca dinainte de Craciun, pentru intampinarea Noului An acesta poate fi redecorat cu diversi clopotei, beculete, stelute, panglici, mere, lamai, portocale sau pere.

Indiferent de ocazie, florile sunt mereu binevenite si reprezinta un frumos element decorativ. Astfel, acestea nu trebuie sa lipseasca din locuinta noastra nici de revelion indiferent ca se regasesc sub forma de buchet intr-o vaza sau sub forma de coronita.

Sursa foto

A.V.
InCasa.ro