Design tipic englezesc pentru baie

baie englezeascaMobilierul si accesoriile pentru baie in stil englezesc se caracterizeaza prin inclinatia spre nostalgie si multa dragoste pentru detalii. Armaturi antice, clasice, cazi de sine statatoare si pereti decorati confera oricarei incaperi o nota aparte.

Cine a fost odata cucerit de sarmul caselor country din Regatul Unit, se va bucura cu siguranta si de cel al unei ambiante clasice si de functionalitatea esteticii bailor englezesti.

Robineti cu design din evul mediu, pereti cu decoratiuni din lemn, cazile care nu stau lipite de perete si care au picioarele in forma de labe de leu fac acest stil sa fie unic si foarte indragit. Fiecare colt al incaperii emana o anumita stare de spirit, care ne duce intr-o epoca indepartata.

Amenajarea baii tradeaza stilul de viata al proprietarului. Cine isi doreste o astfel de amenajare, atuni trebuie sa tina cont de faptul ca alegerea unui mobilier in stilul epocii regelui Edward al Angliei  este cea mai potrivita. Cu toate acestea nu trebuie sa mergeti in cautarea pieselor unicat vechi, deoarece variantele moderne imita cu exactitate originalul, iar in schimb au parte de suprafete moderne si practice de ceramica, care corespund confortului modern.

Cine isi doreste sa isi amenajeaze baia in acest stil, acela trebuie sa aleaga perdele luxuriante, placi de gresie cu modele specifice sau lemn. Materialul natural este mai cald laatingere, astfel se poate merge fara probleme descaltat pe acesta.

Pe langa gresie, peretii pot fi decorati cu dulapioare din lemn, alternativa fiind reprezentata combinatia de tapet frumos imbodobit si de podeaua cu model. Ornamentele, decoaratiunile din flori  sau dungile se combina cochet, imaginatia dvs. nu trebuie sa aiba limite in acest caz.

Sursa foto

InCasa.ro