5 sfaturi pentru o baie mai frumoasa

 

Pana acum, majoritatea proprietarilor stiu ca imbunatatirile aduse baii sunt de mare folos atunci cand vor sa vanda casa. Mai este insa un lcuru de care trebuie sa tineti cont. Sa aranjati o baie nu trebuie sa coste foarte mult si nici sa dureze o eternitate. Iata ce trebuie sa faceti ca baia dumneavoastra sa arate mult mai bine:

1.Inlocuiti aparatura. Daca este stricata, distrusa sau nu mai este la moda, aparatura neatragatoare poate sa scada aspectul baii dumneavoastra. Schimband aparatura, inclusiv manerele de la dulapuri, sau de la sertare si balamalele puteti improspata aspectul baii cu un cost redus.

2.Este evident ca re-vopsirea este un modalitate usoara de a ferchezui baia. Schimbarea culorii poate crea emotii noi si poate da o noua personalitate incaperii. Insa nu trebuie neaparat sa schimbati culoarea daca nu doriti. Chiar si cea mai buna vopsea isi poate pierde frumusetea in timp datorita uzurii.

3.Transformati-va baia intr-un portal catre altceva cu ajutorul unui perete mural. Costand putin si fiind usor de aplicat, tapetul mural va poate transforma baia intr-o statiune tropicala sau intr-o vila italiana. Trebuie doar sa fiti creativ in plasarea tapetului.

4.Schimbati-va prosoapele. Aruncati toate prosoapele care au mici gauri, sau culorile s-au sters in timp la spalat. In loc de acestea, care sunt vechi, puteti sa va cumparati un set nou de prosoape de diverse culori si modele. Puteti pune perdeaua de dus in aceeasi tema cu prosoapele.

5.Reparati obiectele din baie. Nu trebuie neaparat sa va luati alte obiecte noi si scumpe, mai ales in cazul in care le puteti repara pe cele mai vechi, facandu-le sa arate ca noi.

    www.incasa.ro

11 Mai 2007

Nicoleta Oprea