HiCan – varianta moderna a patului cu baldachin

Eleganta si tehnologia sunt fin potrivite in patul HiCan, care reprezinta un nou concept de confort si relaxare. HiCan este creatia designer-ului Edoardo Carlino, care a dorit sa imbine tehnologia si mobilierul de dormitor intr-un produs original, cu un inalt standard de confort si oportunitati multimedia.

Design-ul patului aminteste de clasicul pat cu baldachin din secolul al XVI-lea, dar intr-o interpretare noua si contemporana. In alb si negru, modelul HiCan are un aspect futurist, similar unei navete spatiale in miniatura. Daca nu va incanta cele doua culori, puteti alege oricare alta varianta din cele opt disponibile.

Probabil HiCan este cel mai luxos pat din punct de vedere al tehnologiei incorporate. Patul este dotat cu un sistem de sunet de inalta fidelitate, cu monitor tv glisant conectat la un proiector JVC Full HD si la o consola Xbox 360, si cu lumini speciale pentru citit. Si asta nu e tot, HiCan este dotat cu saltea "inteligenta" care se adapteaza perfect la structura anatomica a utilizatorului, este mobil, are pereti reglabili si asigura confortul maxim datorita materialelor delicate din care este cnfectionat.

De asemenea, patul este izolat de lumina si zgomotele externe cu ajutorul  unui sistem de draperii Somfty, controlate electronic cu ajutorul unei telecomenzi centralizate, care asigura si interactiunea cu toate celelalte dispozitive din dotare. Un astfel de pat nu este insa la indemana oricui, cei care doresc sa-l achizitioneze trebuie s puna deoparte cel putin 45 de mii de euro, daca luam in calcul si alte dotari suplimentare optionale.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro