Dressing-ul din dormitor

dressing dormitorOrice femeie isi doreste un dulap imens, in care se poate plimba in voie, in care lucrurile sunt asezate in ordine, iar datorita generozitatii spatiului, aceasta ordine sa e mentina fara nicio problema. Dressing-ul reprezinta spatiul practic, iar pentru a avea unul nu este necesar sa cheltuim o suma mare de bani sau sa sacrificam o camera.

Acest tip de dulap are o gramada de avantaje si acorda oricarui dormitor un aer luxuriant. In urma unui studiu realizat s-a dovedit ca tot a treia femeie isi doreste un astfel de spatiu, in care sa isi pastreze hainele, incaltamintea, posetele si restul accesoriilor.

Posibilitatea de depozitare

Bineinteles ca este foarte confortabil si practic, daca detineti acasa un spatiu special pentru depozitarea vestimentatiei, si nu numai, indiferent cat de mare sau cat de mic este acesta. Cu alte cuvinte o banala debara poate fi transformata in cel mai frumos dressing cu ajutorul rafturilor, al serarelor si al comodelor de diverse marimi. Chiar si nisele care se afla in spatiul inclinat de sub acoperis pot fi transformate cu ajutorul unor sisteme speciale ale rafturilor in spatii foarte practice de depozitare.

O alta alternativa de a detine un dressing este aceea de a delimita o parte din dormitor si transformata intr-un astfel de dulap. Sertarele si suportul pentru incaltaminte aduc ordine in propria garderoba, fiind de asemenea elemente indispensabile.

Desigur nu un perete despartitor transforma spatiul intr-undressing, ci rafturile prinse, comodele si bara pe care sunt agatate umerasele cu haine. De asemenea nu trebuie sa lipseasca oglinda si sertarele cu suport pentru incaltaminte.

Nenumarati producatori ofera pe langa elementele "firesti", necesare si functii mai extravagante - bara pentru umerase iluminata cu mici beculete, podele extensibile si tot felul de corpuri cu ajutorul carora fiecare coltisor este bine organizat si utilizat.

Decoratiunile potrivite

Pentru o atmosfera confortabila, primitoare nu trebuie sa uitam de micile accesorii care infrumuseteaza orice incapere, fie ea si dressing. Cu ajutorul pernitelor ornamentale aromate lucrurile noastre pot fi invaluite intr-un parfum foarte discret. Si lumanarile cu miros de levantica sau de vanilie au grija ca ambianta sa fie destinsa, doar daca sunt aprinse sub atenta noastra supraveghere! Iluminatul electric completeaza dressing-ul, cele mai des intalnite si indragite corpuri sunt cele aplicate pe perete sau in tavan. Pe langa faptul ca arata foarte bine, aceste corpuri de iluminat sunt si foarte practice, deoarece cu ajutorul lor gaim repede lucrurile de care avem nevoie fara a fi necesar sa rascolim sertarele si rafturile.

3 sfaturi pentru a mentine ordinea in dressing:

1. Dvs. trebuie sa decideti care este ordinea lucrurilor, sa le asezati, astfel incat de fiecare data cand aveti nevoie de ceva, cautarea sa fie foarte usoara. Sortati hainele in functie de cele doua anotimpuri: vara si iarna. Agatati pe umerase costumele completa, ca sa nu fiti nevoiti sa cautati ulterior haina, vesta sau fusta in alta parte. De asemenea puteti ordona totul in functie de culoare.

2. pentru ca esarfele sa nu se incurce cu cravatele, iar acestea sa nu se prinda de umerase, astfel incat cand avem nevoie de ele sa dureze mult pana le descurcam una de cealalta, atarnati-le separat de suporti de prosoape spre exemplu.

3. Pantofii depozitati in propriile cutii, iar hainele elegante, rochiile pentru ocazii speciale tinute in huse raman bine protejate si nu se incurca printre celalate. 

Sursa foto

InCasa.ro