Dulapiorul cu medicamente

Dulapioarele cu medicamente sunt o piesa esentiala in toate baile. Toaleta si cada (sau dusul) raman acolo pentru mult timp, in afara cazului in care va hotarati sa le inlocuiti. Acestea pot fi inlocuite cu putin efort, ceea ce este un lucru bun deoarece poate influenta tot aspectul baii.

Dulapioarele cu medicamente au o forma rectangulara, putand fi puse atat orizontal cat si vertical pe perete. Unele au polite care sunt partial expuse si partial in spatele unor usi de sticla sau oglinda. Cele mai mici sunt des folosite numai pentru periutele de dinti si alte lucruri mici, in timp ce dulapioarele mai mari se pot intinde mai mult pe perete si pot contine aparatul de ras, uscatorul de par si alte obiecte de toaleta.

Trebuie sa stiti dinainte pentru ce tip optati. Este bine sa va ganditi dinainte ce obiecte veti pune in acele dulapioare. Cei mai multi opteaza pentru mai multe dulapioare. Dupa ce v-ati gandit cate sa instalati si ce marimi vor avea trebuie sa gasiti un loc pentru acestea. Daca nu il veti instala deasupra oglinzii, asigurati-va ca va fi bine pozitionat pe alt perete.

Deoarece exista o gama foarte variata de dulapioare, trebuie sa va ganditi dinainte de a pleca la cumparaturi ce anuma va doriti. Insa acestea in mod normal ar trebui sa fie in concordanta cu camera principala care se regaseste langa baie.

In ultimii ani dulapioarelor de baie unice si cu stil le-a crescut popularitatea, dovedindu-se a fi chiar mai accesibile si mai functionale decat se credea. Acest lucru arata ca nu numai vanitatea ii conduce pe toti la dulapioare cu oglinda.

www.incasa.ro
Nicoleta Oprea