Estetica si functionala, usa PORTA DOORS

Usa Porta Doors este unul dintre cele mai cunoscute branduri de pe piata din Romania. De aceea eforturile noastre sunt permanente pentru ca produsele si serviciile Porta sa indeplineasca criteriile dumneavoastra de exigenta. Incepand cu 2005, Porta Doors a demarat productia de usi pentru interiorul incaperilor la propria fabrica din Arad, ceea ce face ca pretul produselor sa fie mult mai atractiv. Cat despre calitatea lor, atunci cand elaboram un proiect, luam in considerare atat valoarea estetica, functionalitatea cat si materialele ce vor fi utilizate la construirea lor.

Usi de exterior - SOPOT si GDYNIA

Aceste doua modele sunt cele mai noi din colectia usilor de exterior si sunt destinate constructiilor de case particulare, fiind atat practice cat si estetice. Aceia dintre dumneavoastra care doresc sa obtina un grad sporit de luminozitate in interiorul incaperilor, pot comanda Gdynia sau Sopot cu panouri laterale si supralumini. Sunt in asa fel construite, incat sa asigure stabilitate si rezistenta, iar aplicarea gea-mului de siguranta, reflexiv ofera confort si discretie.


Usi de interior – pentru intrare in apartament AGAT PLUS si OPAL PLUS

Datorita stratului din tabla de aluminiu aplicat – indispensabil de altfel in cazul usilor de intrare – am obtinut usi cu rezistenta foarte mare la conditii speciale, cum este diferenta de temperatura si umiditatea aerului. Acesti parametri tehnici sunt valabili cu conditia echiparii canatului cu toc metalic special, tip Porta. Ambele tipuri de usi au izolatie acustica de 32dB, iar modelul Opal este echipat cu sistem antifurt.

Revista Casa si biroul

Usa interior Porta Doors