(P) Noua colectie de usi Afrodyta - cel mai inalt standard si frumusete desavarsita

usi classen Noua colectie de usi Classen este acum disponibila cumparatorilor

Ce trasatura au in comun cea mai frumoasa zeita antica si cea mai noua gama de usi Classen?  Fara indoiala, frumusetea naturala. Classen, producatorul renumit de usi de interior, a lansat noua sa gama denumita Afrodyta. Multumita solutiilor inovatoare, toate cele noua modele se vor integra perfect interioarelor moderne.

Usile sunt asemeni unei piese de expozitie pentru fiecare apartament. Noua propunere Classen va implini chiar si asteptarile celor mai exigenti clienti, pentru ca reuneste cea mai inalta calitate cu un design interesant. Usile Afrodyta vor complementa estetic interioarele elegante si moderne. In procesul de productie compania a utilizat furnire moderne pe baza de lemn, cu imprimarea desenului natural specific lemnului de salcam. Structura inovativa a nervurilor confera un aspect lejer si natural usilor, iar colturile rotunjite, asa-numitele profile R de imbinare, le contureaza fin.     

Colectia Afrodyta, asemeni zeitei frumusetii, beneficiaza de ornamente unice. Pentru a accentua dimensiunea estetica, in aceasta colectie de usi Classen benzile canelate se intrepatrund cu sticla alba satinata. De aceea, colectia va fi perfect potrivita interioarelor moderne de case sau apartamente, precum si birourilor mobilate inovator.   

Classen utilizeaza deseori figuri mitologice pentru liniile de usi realizate. Gama de produse include deja colectiile Demeter, Adonis sau Ariadna. Colectia Afrodyta isi datoreaza numele unic tocmai imbinarilor si structurii de nervuri caracteristice.

Colectia include noua modele de usi, fabricate pe baza constructiei Classen Hybryda. Aceasta solutie este garantia rigidizarii si rezistentei la umiditate de trei ori mai mari fata de alte constructii standard. De asemenea, Classen a aplicat structuri similare pentru alte colectii faimoase: Dalila, Demeter, Tetyda, Almena HR, Ariadna HR, Malaga HR si Latona HR.

Gama de decoratiuni include laminatele Classen Irydium, cu o mai mare rezistenta la zgarieturi si deteriorari. Astfel de finisaje intretin frumusetea usilor pentru mai multa vreme si le confera rezistenta la temperaturi ridicate si substante chimice. Colectia Afrodyta se prezinta in variante de stejar alb, cedru, wengÚ, salcam.

Exista posibilitatea de a dota usile cu perforatii deschise pentru ventilatie, din plastic, cu desen specific lemnului, metalice sau decupaj la baza pentru ventilatie. Modelele colectiei Afrodyta sunt potrivite urmatoarelor rame de usi: Avangarde, New Arcus, Arcus, Standard 2-PACK. Se recomanda, in special, ramele de usi ajustabile.

Classen este una dintre marcile lider pe plan european in domeniul lemnului si produselor din lemn. Sediul central si una din cele doua unitati de productie sunt situate in Kaisersesch, in Germania. Cea de a doua fabrica din Germania este situata in Baruth. Classen este unul dintre cei mai mari furnizori de produse pentru finisaje din Europa. Gama larga de produse include placi pentru podea, usi, rame de usi si materiale pentru finisaj.

Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati site-ul Classen