Fantezie in camera copiilor

piratiCine nu isi doreste sa isi vada copilul zilnic in fata televizorului, poate sa ii atraga atentia celui mic amenajandu-i o camera colorata si plina de surprize. Vedeta de fotbal, designer, cowboy, pirat sau printesa - indiferent de ce isi aleg sa fie, copiii isi doresc sa traiasca asa ca in visele lor, vor sa simta, cel putin pentru o perioada, ca pot trai asa cum viseaza. O amenajare potrivita are grija ca imaginatia copiilor sa fie dezvoltata, iar acestia sa se simta foarte bine in spatial lor. Daca totul este colorat, plin de dragoste, vessel, atunci cel mic va fi animat, iar jocul mai placut.

Toate panzele jos in camera copiilor
Odata cu "Blestemul din Caraibe" sau "Piratii din Caraibe" aceasta meserie a devenit din nou un vis pentru multi copii. Cu ajutorul unei corabii si a peretilor pictati in albastru, camera micutilor se transforma intr-un ocean al fantaziei. Micii pirati urca la bord in asteptarea unei calatorii peste mari si tari: traiesc aventuri, vaslesc in cautare de comori, elibereaza printese din mainile malefic ale monstrilor marini si lupta cu sabii din lemn impotriva dusmanilor. Cu alte cuvinte, patul in forma de corabie, cu toate accesoriile necesare devine un loc de joaca excelent. Copii pot petrece aici o zi intreaga sarind, catarandu-se, ascunzandu-se... Seara corabia ancoreaza intr-un port, iar visele micutilor ii vor duce pe alte taramuri necunoscute.

Cum este sa traiesti ca in lumea Barbie?
O camera care seaman perfect cu cea din casutele papusilor Barbie este visul oricariei fetite. Cu ajutorul unei zugraveli  potrivite, a unor tatuaje pentru pereti si mobile se poate creiona o lume fermecata pentru copii. Un sertar sau un raft in plus lasat in dulap special pentru hainutele si accesoriile iubitei papusi este foarte indicat pentru pastrarea ordinei in incapere.

Un mare avantaj pentru fanii echipelor de fotbal
Pentru a realiza marele vis de a ajunge campion mondial la fotbal este nevoie de multa disciplina si antrenament. Camera copiilor amenajata si transformata intr-un teren de fotbal sau cu un astfel de look ii motiveaza pe cei mici, iar in plus au locul de antrenament direct la ei acasa. Incalzirea si intinderea oaselor se poate face pe spalierele bine prinse de perete. Parchetul laminat de culoare verde cu linii albe exact trasate transforma podeaua intr-un teren de fotbal. Spatiul de sub patul etajat poate fi amenajat drept o poarta la care cel mic exerseaza loviturile de la "11 m". asternuturile pot fi albe cu puncte mari negre, asemanaroare cu o minge de fotbal, astfel micutul se poate odihni visand la victoriile pe care le va avea in viitor.

Sursa foto

InCasa.ro