Mai mult spatiu in camera copilului!

Sunt cateva trucuri pe care le puteti folosi pentru a face camera copilului dumneavoastra sa para mai mare decat este. Din moment ce spatiul este o problema, camera va fi mai functionala daca sunt folosite mobilierul si finisajele cele mai indicate. Cateva din urmatoarele sfaturi pot fi folositoare in redecorarea camerei copilului facand-o sa para mai spatioasa. Pastrati peretii intr-o culoare solida in locul unui tapet. Daca vreti unele decoratiuni pe pereti, un tapet cu chenar sau un tablou pot fi alegeri inspirate.

Culoarea aleasa pentru pereti ar trebui sa fie cat mai deschisa posibil pentru a creste perceptia de spatiu larg. Podeaua trebuie sa aiba aceeasi culoare sau sa fie de o nuanta apropiata cu peretii pentru a creea iluzia optica de lumina continua.

Culorile reci, culorile cu o nuanta de albastru, au tendinta de a diminua incercarea dumneavoastra de a face camera sa arate mai mare decat este.

Culorile calde, culorile in nuante de galben, pot face camera sa para mai mica. Tamplaria geamurilor trebuie pastrata simpla si in culorile peretilor. Cuvertura de pat si accesoriile ar trebui sa contina imprimeuri.

Mobila poate fi consolidata si multifunctionala, de exemplu un pat inaltat cu un birou asezat sub el. Paturile suprapuse sunt o cale de a creea mai mult spatiu pentru joaca.

Camera copiilor spatioasa

Camera de fetita