Foarfecele pendulare FEIN

Profesionistii FEIN cunosc din experienta îndelungata toate rezultatele practice ale prelucrarilor în tabla. Acestea se regasesc într-o modalitate de lucru fara efort si cu progres rapid. De aceea, tuturor masinilor le este conferita o ergonomie excelenta pentru un lucru confortabil.

Indiferent ce masina ati ales - sculele electrice FEIN sunt renumite pe plan mondial pentru robustetea si fiabilitatea lor.

Datorita formei compacte, foarfecele pendulare FEIN se numara printre sculele de taiere cu cea mai ridicata manevrabilitate si mobilitate pe curburi prin forta de apasare minima,viteza de taiere buna,manevrabilitate extrema.

Printre cele mai importante aplicatii se numara tablele trapezoidale si ondulate precum si profilele.

Sunt ideale pentru: constructii de acoperisuri si fatade, contructii metalice, constructii de tablouri de comanda, lacatuserie, demontare/ reciclare.

Foarfecele pendular FEIN suplu, manevrabil si incisiv

Exista mai multe motive temeinice, pentru care tot mai multi meseriasi prefera lucrul cu foarfecele pendular. "Linia supla" le ofera o manevrabilitate extrema si o modalitate exceptionala pe curburi. Directia de aschiere poate fi modificata manual la toate foarfecele pendulare FEIN.

QuickIN permite modificarea rapida si fara scule a poansonului si matritei. Progresul ra-pid al operatiei de lucru este asigurat de motorul HIGH - POWER prin randamentul sau excelent.

Mai multe informatii: marsipo.ro
Sursa: casasibiroul.ro