Idei de design pentru casa mobila

Cu toate ca exista un numar foarte mare de proprietari care locuiesc in case mobile, specialistii in decoratiuni interioare nu vin in ajutorul acestora cu suficiente sfaturi si idei de design interior.

Desi se gasesc la preturi accesibile, casele mobile prezinta si unele dezavantaje. Decorarea unei astfel de case ar putea deveni o provocare din cauza spatiului interior limitat.

Dar acest lucru nu ar trebui sa te descurajeze in a-ti achizitiona o astfel de locuinta deoarece exista suficiente argumente pro care sa sustina aceasta idee.

Sunt foarte multe proiecte creative care pot face cu usurinta ca interioarele sa arate extrem de elegante, atragatoare si estetice, chiar si atunci cand este vorba de un spatiu disponibil destul de restrans.

Decorul caselor mobile trebuie actualizat din cand in cand la noile tendinte de design interior, dar este important sa va amintiti ca trebuie sa economisiti spatiu precum sa-l faceti sa arate si frumos. Primul lucru pe care trebuie sa-l aveti in vedere inainte de a incepe decorarea propriu zisa este eliminare oricarui lucru care nu este necesar si care ocupa spatiu inutil.

Inlocuiti pardoseala si covoarele. Multe case mobile construite in anii 70-90 pastreaza inca stilul si finisajele acelei epoci si in multe cazuri acestea nu se potrivesc cu mobilierul si decoratiunile utilizate in prezent. Schimba culoarea de fundal. De obicei, interioarele caselor mobile sunt din lemn sau sunt vopsite in culori inchise.

Acest lucru face ca spatiul sa arate mai inghesuit decat este in realitate. Alegeti o culoare deschisa iar incaperea va parea mult mai spatioasa si luminoasa. Selectarea pieselor de mobilier reprezinta urmatorul pas pe care trebuie sa-l urmati. Mobilierul poate ocupa foarte mult spatiu daca nu este ales cu atentie. Cumpara piese care sunt pliabile, au o greutate mica si sunt usor de stocat.

De obicei, casele mobile sunt lipsite de spatii de depozitare. De aceea opteaza pentru un mobilier cu multe sertare sau rafturi si compartimente ascunse. Daca sunt suficient de inalte atat masuta de cafea cat si patul pot “ascunde” o multime de lucruri, de la carti, reviste pana la genti de bagaj. Acestea sunt doar cateva idei care pot veni in ajutorul celor care se lupta cu monotonia din locuinta.

Sursa foto

A.I.

InCasa.ro