Immergas

Pozitia de lider de care se bucura Immergas in Italia este cu atat mai importanta cu cat Italia este considerata cea mai mare piata pentru centralele termice murale cu peste o suta de companii producatoare. Immergas a fost fondata in 1964 si s-a specializat pe producerea de centrale termice alimentate cu gaz.

Astazi este o companie in continua dezvoltare, cu peste 500 de angajati, spatii de productie si depozitare acoperind 40.000 metri patrati si o cifra de afaceri in 2001 de peste 130 milioane EURO.

Immergas exporta in Marea Britanie, Germania, Austria, Polonia, Spania, Portugalia, Turcia, Cehia, Romania, Rusia, Ucraina precum si in tari mai indepartate ca Argentina, Chile si China.

Immergas concepe, testeaza si perfectioneaza fiecare produs in propriile Depatamente de Cercetare.si Dezvoltare. Pe langa Departamentul de Cercetare mai sunt Modeling, Productie, Asamblare si Testare. Asamblarea si testarea poate fi observata de catre vizitatori, instalatori si clienti de pe un pod care traverseaza departamentul.

Informarea si scolarizarea. Principalele moduri de promovare ale produselor Immergas.

Immergas a crezut intotdeauna ca un rol cheie al instalatorului este de a lega Compania de Client, avand posibilitatea de a sugera cele mai bune solutii pentru gama de produse Immergas, de aceea Immergas investeste importante resurse in programe de scolarizare.

In fiecare an peste 7000 de clienti din Italia si alte tari viziteaza showroom-urile care sunt echipate cu tehnologie de ultima ora.

Atentie pentru serviciile Post-Vanzare.

Immergas se evidentiaza pentru eficienta serviciilor furnizate de catre Centrele Autorizate de Service. Operatorii de la Centrele de Service sunt selectati, scolarizati pentru a asigura un serviciu impecabil clientilor.

Comunicarea Immergas...

Cataloagele si pliantele Immergas se ghideaza dupa principiul de a "informa" furnizand informatii concrete si explicatii usor de inteles.

... si Caius Camillus.
O nota de familiaritate in aceasta afacere serioasa o aduce "Caius Camillus", un amabil centurion roman (romanii sunt vestiti pentru traditia in ingineria hidraulica) care este acum mascota companiei, jucand un rol activ in promovarea imaginii companiei. Caius Camillus castiga simpatia tuturor grupurilor de clienti carora se adreseaza compania si ajuta la evidentierea marcii pe piata.