Incalzirea prin pardoseala

Pozitionarea produsului sub pardoseala si reglarea foarte precisa a temperaturii cu ajutorul termostatelor asigura un nivel ridicat de precizie in utilizarea energiei. Astfel, cand se foloseste termostatul, pierderile de caldura se pot reduce cu pana la 20%, aspect care va va reduce cheltuielile si va fi un factor pozitiv pentru mediul inconjurator.

Confortul incomparabil oferit de o pardoseala calda este obtinut cu ajutorul cablurilor sau plaselor incalzitoare si al termostatelor.
Instalarea unei plase incalzitoare in spatele oglinzi va inlatura aburirea acesteia. De asemenea se poate monta un sistem prin care prosoapele si halatele se voi mentine in permanenta uscate.

Sistemulul electric de incalzire in pardoseala ofera confort optim costuri atractive de instalare si exploatare, sursa invizibila de incalzire, instalare raplda si simple si nu in ultimul rand durata lunga de viata.

Reprezinta o alternativa atragatoare si competitiva la sistemele traditionale de incalzire, indiferent daca suprafata de incalzire este un birou, o casa particulara sau o cladire industriala.

Sursa: casasibiroul.ro