Interior Design Show, 21-24 ianuarie 2010

expo canadaExpozitia de design interior (IDS 10) reprezinta cel mai mare eveniment din domeniu, organizat in Canada. Acesta are o traditie de peste doisprezece ani, fiind organizat pentru prima oara in Toronto, in anul 1998 , de catre Steven si Shauna Levy. Avand o experienta de 25 de ani atat in vanzari si relatii cu clientii, cat si in industria designului, cei doi au recunoscut oportunitatea de a introduce pe piata un eveniment de design sofisticat, urban si contemporan, la care sa aiba acces atat profesionistii in domeniu, cat si publicul obisnuit.

Prima expozitie propriu-zisa IDS a avut loc in ianuarie 1999, fiind excelent de bine primita de catre presa si public. Numarul vizitatorilor, peste 25.000, a fost fara precedent in istoria evenimentelor din America de Nord. 

In anul 2001, IDS a fost preluat de catre compania MMPI (Merchandise Mart Properties Inc.) din Chicago, unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente si lideri pe piata vanzarilor.

In decursul acestor ani, la eveniment au participat peste 500 000 de profesionisti, clienti si reprezentanti media. Cele mai noi si mai creative produse de pe piata nationala sau internationala sunt prezentate anual de cei 300 de expozanti. Cei mai influenti arhitecti si designeri din intreaga lume isi impart, cu aceasta ocazie, experienta si filosofia lor in domeniul designului.

IDS este mai mult decat o expozitie. Este o experienta totala de design. In anul 2010, expozitia va reflecta cele mai noi idei in domeniul designului interior si se va desfasura in perioada 21-24 ianuarie. Expozitia de design interior se va deschide la ora 4 p.m., prima seara fiind dedicata cu totul petrecerii inaugurale; ziua de 22 ianuarie furnizorilor autorizati; iar ultimele doua zile vor fi rezervate publicului vizitator.

Corina Dovinca
InCasa.ro