The International Home&Housewares Show

targThe International Home&Housewares Show, 22 - 25 martie 2009, Chicago

 

Future International Home + Housewares Show este cel mai mare targ din lume dedicat obiectelor casnice si articolelor de gospodarie. Evenimentul va avea loc in perioada 22 - 25 martie 2009 in Chicago, oferindu-le vizitatorilor posibilitatea de a cunoaste si experimenta noi produse, organizate in patru categorii diferite: clean&contain - accesorii si solutii de curatare (pentru baie, mobila, obiecte casnice etc.), incluzand aici si produsele promotionale; dine&design - cina si design, obiceiuri gastronomice si mancare; wired&well - aparatura electrica, vase de fiert apa; global crossroads - pavilioane internationale.

 

In fiecare an evenimentul aduna la un loc un numar de aproximativ 60.000 de profesionisti dintre cei mai importanti din industria de profil din lume. Acestia vin deopotriva pentru a afla ultimele noutati in domeniu si pentru a profita de eventualele oportunitati de afaceri.

 

Targul ofera, de asemenea, ocazia vizitatorilor de a vedea si de a achizitiona bunuri de consum si produse de prima calitate destinate utilizarii casnice, atat pentru interioar cat si pentru exterior.

 

Detalii suplimentare privind programul si modalitatile de achizitionare a biletelor le puteti gasi consultand pagina oficiala a targului.