Luxury Antiques Weekend

Luxury Antiques Weekend, 23 - 25 ianuarie 2009

Luxury AntiqueHotelul Macdonald Kilhey Court
, un loc perfect de relaxare, care ofera o panorama deosebita a lacului Worthington, va fi gazda unui eveniment inedit, dedicat antichitatilor de lux, care se va desfasura in perioada 23-25 ianuarie 2009.

 

In cadrul acestei expozitii vor fi prezentate: o colectie a celor mai fine bijuterii, mobilier de lux, obiecte din portelan si argintarie, sticla, tablouri in ulei si sculpturi, covoare orientale, tesaturi imprimate, portelanuri chinezesti si multe alte obiecte de arta, care vor incanta privirile vizitatorilor, fiind disponibile si spre vanzare.

 

Participarea la acest targ este dedicata numai membrilor BADA (The British Antique Dealers' Association) si LAPADA (The Association of Art & Antiques Dealers). Cele douazecisipatru de standuri vor fi pozitionate intr-un cadru elegant, amenajat in cel mai luxos apartament al hotelului Macdonald Kilhey Court si prevazut cu un spatiu gen foyer si un mic bar.

 

In sala mare a hotelului - Laureate Restaurant - celor prezenti la eveniment li se va pregati un mini bufet cu bauturi racoritoare, cafea, ceaiuri si gustari, care va fi deschis incepand cu ora 12 pana la ora 3 p.m. ; cina va putea fi luata in aceeasi locatie intre orele 7 p.m. si 9.30 p.m.

 

Programul expozitiei va fi urmatorul: vineri, 23 ianuarie, intre orele: 12.00 - 8.00 sambata, 24 si duminica, 25, intre orele: 10.30 - 6.00, respectiv: 10.30 - 5.00.

 

Pentru mai multe detalii, puteti consulta site-ul evenimentului.

 

www.incasa.ro