TARGUL DE APARTAMENTE CONDOMINIUM

Targul de apartamente se va desfasura in perioada 18-21 octombrie 2007 in salonul CONDOMINIUM-DECO de la sala Palatului, Bucuresti.

Evenimentul, aflat la a III-a editie, s-a impus inca de la debutul sau pe piata, inregistrand un numar record de vizitatori, aproximativ 30.000 si devenind manifestarea de referinta in domeniul ofertelor de apartamente noi.

Pentru a veni in intampinarea dorintelor publicului, am initiat, in completarea ofertelor imobiliare si financiare pe care le contine targul, Salonul de Decoratiuni Interioare CONDOMINIUM-DECO.

Targul de Apartamente CONDOMINIUM 2007 si Salonul de Decoratiuni Interioare CONDOMINIUM-DECO isi propun sa reuneasca firmele care isi desfasoara activitatea in domeniul imobiliar, al constructiilor, al arhitecturii si decoratiunilor interioare, precum si pe cele din domeniul financiar-bancar.

Timp de 4 zile, CONDOMINIUM va deveni punctul de principal de interes pentru cei care doresc un spatiu de locuit nou, intr-un ansamblu rezidential modern, reunind in acelasi spatiu expozitional, la Sala Palatului, cele mai atractive oferte de locuinte, amenajari interioare, credite si asigurari, solutii tehnologice si dotari de ultima ora. Este o oferta completa pentru vizitatorul care isi doreste o locuinta cu un standard deosebit, in conditiile unei economii substantiale de timp.

Program de vizitare:- 18, 19, 20 octombrie 2007, intre orele 10.00 - 19.00

21 octombrie 2007 intre orele 10.00 - 16.00.

 

sursa www.condominiumexpo.eu

Altheate

16 oct 2007