Mobilier din sticla pentru decoratiuni

Un produs care constituie un ajutor fantastic in bucatarie este noul Servior deoarece este termorezistent pana la 300C, nu se sparge usor, poate fi curatat in masina de spalat, nu aluneca si poate fi utilizat atat pentru servit cat si la prepararea mancarurilor, ca fund de lemn.
De asemenea prin estetica si facilitatea lor de curatare, geamurile pentru cuptoare cu microunde si aragaz au castigat increderea multor oameni.

Jardinierele reprezinta de asemenea un produs usor de decorat si de curatat. Se integreaza in orice combinatie, elegant.
Produse, ce pot fi unicate, tipurile de rafturi, pot fi ajustate perfect cu anturajul fiind unicate prin marime, forma si culori.
Poti sa conferi sufrageriei tale un aer armonios si sa asiguri protectie impotriva caderii jarului si ''jocurilor copiilor'' daca folosesti sticla pentru seminee.
Foarte utile sunt si mesele si vitrinele din sticla, care confera un aspect aparte atat birourilor, cat si locuintelor. Vitrinele asigura o protectie corespunzatoare, chiar si celor mai de pret obiecte ale noastre.

Sursa: casasibiroul.ro